Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba Çorlu değil de Lüleburgaz medikent hastanesinde çektirdim 3 hafta önce 3 bin tl anestezi olmadan çektilerKimse yok sanırım
Bugün çekileceğim. Çorlu vega hastanesinde 2750 TL anestezilimerhaba Çorlu değil de Lüleburgaz medikent hastanesinde çektirdim 3 hafta önce 3 bin tl anestezi olmadan çektiler
çok uygunmuş fiyat bence anestezi çok şart değil bu işlem için dayanılmayacak bir acı değil inşallah temiz çıkar sonucunuzBugün çekileceğim. Çorlu vega hastanesinde 2750 TL anestezili
Şimdi çıktım hastaneden. Doktorum gayet iyi olduğunu tüplerin açık olduğunu söyledi. Radyoloji sonucunu pazartesi alacağım ama doktorum ben bir sorun görmedim gayet iyi dedi. Gittiğim hastanede sadece anestezili çekiyorlarmış. Makineleri eski tiptir belki de. Güzel geçti uyudum uyandım evdeyim şuançok uygunmuş fiyat bence anestezi çok şart değil bu işlem için dayanılmayacak bir acı değil inşallah temiz çıkar sonucunuz
Süper inşallah gebelik oluşur sonrasında gebe kalan çokŞimdi çıktım hastaneden. Doktorum gayet iyi olduğunu tüplerin açık olduğunu söyledi. Radyoloji sonucunu pazartesi alacağım ama doktorum ben bir sorun görmedim gayet iyi dedi. Gittiğim hastanede sadece anestezili çekiyorlarmış. Makineleri eski tiptir belki de. Güzel geçti uyudum uyandım evdeyim şuan
İnşAllahSüper inşallah gebelik oluşur sonrasında gebe kalan çok
spermiyogram falan da vermiş miydiniz ve çorludaysa hangi hastanedeİnşAllah
Evet eşim Çorlu'da reyap'ta verdi testi. Morfoloji %3 çıkmış onun dışında değerleri gayet iyi. Tekrardan muayene oldu doktor ultrason görelim şimdi bir şey diyemem demiş. Cuma ultrasonu var bakalım şimdi bir de onu bekliyoruz.. Olacaksa bile stresten olmayacakspermiyogram falan da vermiş miydiniz ve çorludaysa hangi hastanede
gerçekten çok stresli durumlar biz 2022 mayıs ayında medikentte yaptırdık ama testin morfoloji kısmında bütün değerlerde N.A yazıyor yani onlara bakılmamış sanırım o yüzden kafam karışıkEvet eşim Çorlu'da reyap'ta verdi testi. Morfoloji %3 çıkmış onun dışında değerleri gayet iyi. Tekrardan muayene oldu doktor ultrason görelim şimdi bir şey diyemem demiş. Cuma ultrasonu var bakalım şimdi bir de onu bekliyoruz.. Olacaksa bile stresten olmayacak
Galiba tüp bebek merkezlerinde daha detaylı bakılıyor. Reyap tüp bebek merkeziymiş o yüzden daha detaylı bakmışlar. Fiyatı da yüksekti diğer hastanelere göregerçekten çok stresli durumlar biz 2022 mayıs ayında medikentte yaptırdık ama testin morfoloji kısmında bütün değerlerde N.A yazıyor yani onlara bakılmamış sanırım o yüzden kafam karışık