- 27 Eylül 2024
- 16
- -1
- 1
- 35
- Konu Sahibi pinkpanter89
Merhaba arkadaşlar, kendimce canımı sıkan bir konu var.Yakın arkadaşımı başka arkadaşlarımla tanıştırdıktan sonra o tanıştırdığım insanların herhangi bir görüşmemizde onu sorması onu da çağır demesi biraz sinirimi bozmaya başladı..kaç defa yaşadım.Eski arkadaş olunca haliyle çevrelerimizi tanıştıryoruz bazen.Az önce bir arkadaşım aradı kendisiyle de bayadır görüşmüyoruz.te kaç sene evvel tanışmışlar görüşelim dedik o hani bir arkadaşın vardı ya o da gelsin dedi. 2-3 hafta önce bir erkek kankam var plan yaptık dedi o arkadaşını çağır tamam müsait olursa gelir dedim. Sonra bz yakın arkdşmla plan yaptık sen bizim yanımıza gel yada bişey yapalım dedim. bana patron arkadaşın o ne derse o demesin mi.Benim tepem attı.Ne demek patron o dedim.Yani bizi hiç saymıyor.Ondan çekiniyormuş beyfendi.bu arada aralarında hoşlantı falan yok kankamın hayatında biri var.çok bozuldum.sanki yemin ederim anlaşmış gibi üstüste gelince sinirlerim bozuldu.çok sık da görüşmüyoruz bu arkadaşlarla .Ben kimsenin yanında getirdiği arkadaşı o söylemediği sürece gelsin nolur diye söylemem utanırım mesela.Bu insanlar densiz mi anlamadım ki..Bu arada yakın arkadaşımın umrunda değil bu insanlar, bunlara ne oluyor da kaç kere gördüler yani sorup duruyorar.Yeni bir arkadaşımla da tesadüf özel günümde tanıştılar. O da onunla görüştüğümzde onu övmeler ortamımıza girmeye çalışmalar..Bu arada bu insanlar beni arkadaşları ortamına çağırmıyorlar..nedense hep benim ortamıma dadanmak istiyorlar.Zaten onunla da görüşmüyorz..egosu ve memnuniyetsizliği yüzünden bitti arkadaşlığımız.Velhasıl çok uzatmayım neden bunları üstüste bu durumu yaşıyorum o yaşamıyor ben yaşıyorum.kendimi değersiz hissettiriyor bu durum sanki benimle tek görüşmekten memnun değller gibi.Uyuz olmaya başladım bu arkadaşlarıma gidin kendiniz hal hatır sorun o kdr merak ediyorsanız.Ne yapmalıyım yakın arkadşmla da eski enerjimiz yok zaten kendisi beni ortamlara değil dertleşmek için çağıryor ortamlara eğlnmye başkalaryla çıkıyor..kimse kusura bakmasın.valla herkesi bir silesim var ki bu aralar..sizce haksız mıyım