yakın arkadaş

morenika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
29
7
35
Merhaba kızlar,

Problemim mevsimsel mi kafamda mı büyütüyorum bilemedim. Sorunum çok yakın bir kız arkadaşımdan inanılmaz soğumuş olmam. Bu durum 3-4 aydır böyle ve şu an yakın değiliz ben kendimi geri çektiğim arayıp sormadığım için. İçimden gelmiyor, güvenemiyorum.. Ne yaptı derseniz, bir şey istediğimde atıyorum proje teslim etmem gerekiyor son dakika düzeltmesi lazım, vakti olduğu halde zorlana zorlana hallediyor, burun kıvırarak.. Ya da beni azarlayarak bilgi alıyor telefonda benim işimi yaparken.. İçten koşmuyor benim gibi, ama bunu konuşuna da ben seni çok seviyorum benim için çok önemlisin sen yanlış anladın falan diyor.

Bir başka konu da sanki açık yakalıyor gibi, onun yanındayken trafikte mesela kırmızıda geçtim dalgınlıkla ya da ufak bir kaza atlattım diyelim benim hatam yüzünden, bunu bir kaç gün içinde arkadaş çevremizden duyuyorum. Ya da hayatımla ilgili bir karar verdim ona anlattım, başka biri gelip oo böyleymiş diyor.. Ve ben geri çekildikçe ortak arkadaşlarımıza bunu şu şekilde yansıtıyor: ben onu nedensizce itiyorum aramıyorum vefasızım..

Onunla bir şey paylaşmadığımdan yakınıyor ama asla beni dinlemiyor ki saatlerce kendi hayatını anlatıyor, telefonda ya da yüz yüze, gereksiz milyon tane detay verip, ee sen ne yaptın demiyor. Ben de tahammül edemiyorum ama profesyonel olarak görüşmek zorunda kalıyoruz sürekli

Gerçekten yaptığının farkında değil belki kötü niyetli değil ama niyetinden de amin olamıyorum çok bunaldım. Onun yüzünden arkadaşlarımla da görüşmüyorum aynı ortamda olmayayım diye, çünkü o ortamda ikiliyiz en yakınız güya

hayatından çıkmış zaten o en iyisi resmiyet koyup iş dışında görüşmemek diğer arkadaşlarınızdan vazgeçmeyin kendinizi soyutlamayın bu duruma göre arkadaşınız sizi kıskanıyor olabilir mesafe her zman iyidir.

Benim de çok yakın bir arkadaşımla iletişimim koptu, açtığım konularda bulabilirsin.O yüzden bahsettiğin soğuma ve içten gelmemeyi çok iyi anlıyorum. Ben bu insanı nasıl olsa elde ettim, istediğim gibi itip kakarım tavrındaki insanlardan nefret ediyorum. Benim arkadaşım da herkesden laf yerdi, herkesin nazını çekerdi. Ben ufak bir şaka yapayım canıma okurdu. Abuk subuk davranırdı. Zaten devamında yaptıkları ilgi merkezi olmak için bin takla atmalar falan bitti gitti. Bazen özlüyorum hala ama kafam o kadar rahat ki. Üzerimden yük kalkmış gibi hissediyorum. Güzel anılar da bize kalsın ne yapalım. İnsan sevgiliyle, eşiyle anlaşamayınca nasıl ayrılıyorsa arkadaşından da ayrılıyor.

Bana da öyle bir şey varmış gibi geliyor, hayatında eksik olan şeylerin sorumlusu ben değilim ki ama çekemiyorum artık

Haklısınız böyle ben de daha rahatım gerçekten, ama tabi ister istemez aklıma gelince sinirlerim bozuluyor

Valla bir tavuk icin kumesten de olmayin o arkadasa mesafe diğerlerine samimiyet bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…