Sade ama şık olsun diyenlerdenseniz Yaki Ravid 2012 Gelinlik Modelleri aradığınız koleksiyon olabilir. Abartısız modeller fiyonk benzeri detaylarla zenginleştirilerek romantik bir görünüm kazandırılmış. Yaki Ravid 2012 Gelinlik Modelleri koleksiyonunda anahtar kelime zarafet. Kabarık prenses kollar, sırt dekoltesi, derin yırtmaçlar bu koleksiyonda görebileceğiniz ayrıntılardan bazıları.
Bazı modellerde bilekte tekrar toplanan geniş kollar ilginç bir etki oluşturmuş. Yaki Ravid 2012 Gelinlik Modelleri tümüne baktığımız zaman hiçbir abartı göremesek de modeller birbirinden zarif. Bu gelinlikleri giyebilmek için kusursuz bir vücut ise olmazsa olmazlardan. Ne kumaş açısından ne de gelinlik formları açısından göz yoran hiçbir şey yok, sadece gelinin güzelliğini ortaya çıkaran sade, zarif gelinlik modelleri var.
Yaki Ravid 2012 Gelinlik Modelleri genel olarak uzun boylu gelinlere hitap ediyor ancak kısa boylu gelinler için de tercih edebilecekleri birkaç parça var. Yaki Ravid 2012 Gelinlik Modelleri genellikle vücudu sarıyor bu nedenle düğün öncesi sıkı bir diyet ve egzersiz programı şart. Bazı modellerde üst bedende korse kullanılmış. Yaki Ravid 2012 Gelinlik Modelleri koleksiyonunda bir diğer öne çıkan detay ise düğmeler. Gerek kol ağızlarında gerek belden aşağı uzun bir dizi halinde inen düğmeler şık bir duruş kazandırıyor. Fiyonk detaylarla Carmen stili oluşturulan yaka ise gerçekten görülmeye değer. Teni hafifçe gösteren tül bolero da kesinlikle gizemli bir güzellik yansıtıyor.
Gözlerinizi kapatıp Yaki Ravid 2012 Gelinlik Modelleri arasından beğendiğiniz bir modelin içinde süzülerek düğününüzde boy gösterdiğinizi bir hayal edin. Kumaşın çekici dokusunu hissetmeye çalışın ve size olan bakışları hayal edin. Bu önemli seçimi yaparken en büyük yardımcınız bu yöntem olabilir. Feminen, çekici ve rahat bir gelinlik arıyorsanız bu koleksiyona bakmadan seçiminizi yapmayın deriz.
Gerek çekim olarak, gerekse gelinlik tarzı, iki tasarımcıya benzettim, onlara da bakmakta yarar var:
Inbal Dror
Galia Lahav
Beğeniyorum böyle gelinlikleri, lakin gerçekten de bunlar gibi incecik ötesi uzun bir vücudu olanlar haricinde kimseye yakışmaz. Ayrıca çoooooooook seksi, belki de fazla seksi görüntüler. Ancak ünlü mankenleri filan hayal edebiliyorum böyle gelinlikler içinde.
Gerek çekim olarak, gerekse gelinlik tarzı, iki tasarımcıya benzettim, onlara da bakmakta yarar var:
Inbal Dror
Galia Lahav
Beğeniyorum böyle gelinlikleri, lakin gerçekten de bunlar gibi incecik ötesi uzun bir vücudu olanlar haricinde kimseye yakışmaz. Ayrıca çoooooooook seksi, belki de fazla seksi görüntüler. Ancak ünlü mankenleri filan hayal edebiliyorum böyle gelinlikler içinde.