Yakı Mucizesi

canım ya adet biter bitmez yapıstıracaksak kac gun devam etcez taa 1. gun yumurtlama . yumurtlama donemı yapıstırmamız gerekmıyoor mu

canım ya adet biter bitmez yapıstıracaksak kac gun devam etcez taa 1. gun yumurtlama . yumurtlama donemı yapıstırmamız gerekmıyoor mu
ben yumurtlama tarıhıne 4 gun kala yapıstrdıım bayada etkisinin oldugunu hıssedıorm bakalım ne olcak bılmıorm

Merhaba arkadaşlar bende bugün yapıştırdım ama ovulasyon dönemine bugun girdim is yarar mi 2 gün kalsin yaziyor ama 3 gün mu tutmam gerek.. Bir de çok yakiyor normal mi ilk kez demedim ama biraz rahatsız etti..

Merhaba arkadaşlar bende bugün yapıştırdım ama ovulasyon dönemine bugun girdim is yarar mi 2 gün kalsin yaziyor ama 3 gün mu tutmam gerek.. Bir de çok yakiyor normal mi ilk kez demedim ama biraz rahatsız etti..
normal evet cok yakıyo bende bu ay taktım adetın 11.günü

S sedarnek adetin başladığı gündenitibaren ssayiyoruz günleri öyledaha aanlaşılır oluyo yumurtlama döneminde yapistrmissin iyi bende dort günkala yapistirdim adetin kkaçıncı gunundeysen tarihlere gore ilişkiyegirr ben yyakıdan bir gün önce ve bir günsonra grmistim yakı taktgm g gün olmamıştı

S sedarnek tabi cnm bilgilendirelim ben çok faydasıoolduğunu dusunuyorum yakının hatta yyumurtamı erken çatlatmış olduğunu düşünüyorum erken takmistim cunku iki parmak arasında uzayan şeffaf akıntıdan aanladığım kadariyla

Ben tedavi görmüyorum canım 2 ay denedik olmadi.. Bizde istiyoruz artik bunu deneyelim dedik :) Birde hipotiroidi hastasiyim ilaç tedavisi görüyordum normale dondu şimdi bakalim olursa artik :)

Ben tedavi görmüyorum canım 2 ay denedik olmadi.. Bizde istiyoruz artik bunu deneyelim dedik :) Birde hipotiroidi hastasiyim ilaç tedavisi görüyordum normale dondu şimdi bakalim olursa artik :)
hımm anladm cnm hayırlısı ben bu ay yakıyı ıkı kere taktım yumurtlama tarıhıne tam bes gun kala taktım son ıkıncı gun yenısını taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…