-
- Konu Sahibi soylesenebana
canım ya adet biter bitmez yapıstıracaksak kac gun devam etcez taa 1. gun yumurtlama . yumurtlama donemı yapıstırmamız gerekmıyoor mukızlar tam kuyruk sokumunun üst kısmına yani kalçanın biraz üstündeki kısma yapıştıracaksınız. ben adet biter bitmex yapıştırdım. 1 yıldır bebeği olmayan bir arkadaşıma söyledim o da yaptığı ay hamile kaldı..
ben yumurtlama tarıhıne 4 gun kala yapıstrdıım bayada etkisinin oldugunu hıssedıorm bakalım ne olcak bılmıormcanım ya adet biter bitmez yapıstıracaksak kac gun devam etcez taa 1. gun yumurtlama . yumurtlama donemı yapıstırmamız gerekmıyoor mu
normal evet cok yakıyo bende bu ay taktım adetın 11.günüMerhaba arkadaşlar bende bugün yapıştırdım ama ovulasyon dönemine bugun girdim is yarar mi 2 gün kalsin yaziyor ama 3 gün mu tutmam gerek.. Bir de çok yakiyor normal mi ilk kez demedim ama biraz rahatsız etti..
canım ya adet biter bitmez yapıstıracaksak kac gun devam etcez taa 1. gun yumurtlama . yumurtlama donemı yapıstırmamız gerekmıyoor mu
valla bizimki acele ettiği için biz dun denedik.. Dun yapistirdim ama yarinda deneyecegiz.. Siz yakıylami hamile kaldinizben adet biter bitmez yapıştırdım yumurtlamadan önce ama öyle de denenebilir
hımm anladm cnm hayırlısı ben bu ay yakıyı ıkı kere taktım yumurtlama tarıhıne tam bes gun kala taktım son ıkıncı gun yenısını taktımBen tedavi görmüyorum canım 2 ay denedik olmadi.. Bizde istiyoruz artik bunu deneyelim dedik :) Birde hipotiroidi hastasiyim ilaç tedavisi görüyordum normale dondu şimdi bakalim olursa artik :)