Yakı Mucizesi

Baska sitelerde okudum kızlar adetin 12. Günü yakı yapistirmis ovulasyon gününe yakın yani, ve hamile kalmış, bende öyle denicm 3 gün tutarim heralde belimde, birsey belirtmemis o konuda ama dus alinca etkisini kaybedermi bilmem..

Slm cnm bende ovulasyon zmaani yapistirdim ve karnimda bebis varr darisi sana olsun canim git hemen al yapistir yakini 3 gun dursun banyo yapabilirsin ustundeyken sikinti olmuyor iliskiye mutlaka gir yaki varken. Bol sanslar diliyorum rabbim nasip etsin insallahh

ayy supersin ya cevap yazdigin icin Allah razi olsun, bebisinde hayirli olaun canim. 12.gunu yapistirsam ovulasyon gunum 17.gunu uc gun kalsa dedigin gibi yeter heralde:)
islaninca faydasi kaliyor mu yakinin emin degilim ama cikarmicam 3 gun tabi :)

ayy supersin ya cevap yazdigin icin Allah razi olsun, bebisinde hayirli olaun canim. 12.gunu yapistirsam ovulasyon gunum 17.gunu uc gun kalsa dedigin gibi yeter heralde:)
islaninca faydasi kaliyor mu yakinin emin degilim ama cikarmicam 3 gun tabi :)
Sendende razi olsun canim cok tesekkur ederim. Cnm ben yumos takibindeydim yumosum gec buyuyodu yakiyida almistim amaann yapistircam niluyisa olsun dedim hem gibegime hemde belime yapistirdim 2 gun once 14 15 mm olan yumoslar 20 21 mm olmustu yakidan sonra cok sasirdim tabi dr catlatma ignesi vermedi gun asiri iliski dedi. Hatta evimizde bile degildik yarim yamalak dr dedigi gunlere bile uyamadik tam olarak ama nasip kismet iste cnim oldu SÜKÜRLER OLSUN RABBIME . Banyo yaparken boyle bi serinlikle aci hissi karisimi bisey oluyor canim kuruyumca yine hafif yakiyor. Ama sana tavsiyem abdesini al cik sampuaninida basini eg oyle yika ne kadr az su degdirsen kardir. Tam dedigin gunlerde yapistir canim 18.gun cikar bence. Bide cikarirken uzerine ben kolanya doktum islatip cikardim cunku etini tuttugu icin acitiyor .ama denemeye deger canim. Hakkinda hayirlisi olsun insallah dualarim seninde.

Kızlar aklım karıştı net olarak yazar Msnz adetin kaçıncı gün kaç göbeğe de yapıştırın mi

canım

u-mutlu lale canım denesekmi

Canııım bu topic i sen etiketleyince gördüm bileydim gelirdim daha önce pink love ım da burdaymış canm ben deniycem zaten geçen ayda denedim ama biraz geç kalmıştım şimdi 1 tane daha var ama bekliyorum yarın yapıştırcam inşallah bu ay olur seninde benimde tüm bekleyenlerinde

bu ay inşaallah bende denıcemm yumurta takıbıde yaptırıorm adetın kacıncı gunu yapıstrmak ıyı 14 15 uygunmu ?

Ayyy yakıyı yapıştıran arkadaşlar yaa tam anlatn hamile haberlerini duyunca heycan bastı valla...

amin cnim insallah

Kızlar bende hangi gün yapıştıracağımı unutmuştum, adetimin 4. günü yakıyı yapıştırdım. 7. günü çıkardım. Normalde ovu kitiyle yumurtlammamı takip ediyorum 4 aydır, normalde 13-14. günler yum gerçekleşiyor. Buay farklı olarak 12.gün erken çatladı. Bu yakıyla alakalımı bilmiyorum. Eşimle sadece çatlamadan önceki ve çatlama gününü değerlendirebildik. Bakalım beklemedeyim bende...

taamm hngı kısma yapıştırıyorz kuyruk sokumuna dogrumu

Ayyy yakıyı yapıştıran arkadaşlar yaa tam anlatn hamile haberlerini duyunca heycan bastı valla...

kızlar tam kuyruk sokumunun üst kısmına yani kalçanın biraz üstündeki kısma yapıştıracaksınız. ben adet biter bitmex yapıştırdım. 1 yıldır bebeği olmayan bir arkadaşıma söyledim o da yaptığı ay hamile kaldı..

hadı bakalım ınsallah adetımmın 9..günü hsg cekılecek bana artık ondan snra yapıstırrım bende

Ayy hadi inşallah bu ay adetim biter bitmez bende deniycem gerçi bende çikolata kisti var bu kistle hamile kalmam biraz zor ama bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…