-
- Konu Sahibi soylesenebana
Slm cnm bende ovulasyon zmaani yapistirdim ve karnimda bebis varrKizlar adetin 10.gunu bugün 17.gun yumurtlama günüm , yeni duydum bu yaki konusunu, bugunden yapistirsam olur mu yada yumurtlama gunune yakin yapistirsam,? Bende sorun yok sperm.hizimiz dusuk sadece bunun icin vitamin vs kullaniyoruz, diger ay adet olursam asilama denicez onun için yaki için gec kalmia olsam bile denmekte fayda vardir ve ben ovulasyon günüme yakin yapistirmak istiyorum gec yumurtluyorum çünkü o kadar erken yapistirmanin anlami yok bence.. :)
Slm cnm bende ovulasyon zmaani yapistirdim ve karnimda bebis varrdarisi sana olsun canim git hemen al yapistir yakini 3 gun dursun banyo yapabilirsin ustundeyken sidegilim olmuyor iliskiye mutlaka gir yaki varken. Bol sanslar diliyorum rabbim nasip etsin insallahh
Sendende razi olsun canim cok tesekkur ederim. Cnm ben yumos takibindeydim yumosum gec buyuyodu yakiyida almistim amaann yapistircam niluyisa olsun dedim hem gibegime hemde belime yapistirdim 2 gun once 14 15 mm olan yumoslar 20 21 mm olmustu yakidan sonra cok sasirdim tabiayy supersin ya cevap yazdigin icin Allah razi olsun, bebisinde hayirli olaun canim. 12.gunu yapistirsam ovulasyon gunum 17.gunu uc gun kalsa dedigin gibi yeter heralde:)
islaninca faydasi kaliyor mu yakinin emin degilim ama cikarmicam 3 gun tabi :)
Merhaba Arkadaşlar,
Ben bu forumu uzun süredir bebek istediğim için takip ediyorum. Tıpkı sizin gibi sürekli gebe kalmak için ne yapmak gerekir vs başlıklarını defalarca okuyordum. ben 1 yıllık evliyim ancak son 6 ayda tedaviye başladık. Doktor yumurtlamamı geliştirmek için klomen verdi, işe yaramadı. daha sonra mantardan dolayı fitil verdi vücuttaki iltihapı sökmek için antibiyotik verdi işe yaramadı. en son annem bana yakı yapmamı önerdi. yaptım ve . yaptığım ay hamile kaldım. işe yararsa buraya yazacağıma söz vermiştim, başkaları da yararlansınlar diye. bence muhakkak deneyin. kaybedecek hiçbirşeyiniz yok.
uygulama kısmına gelince, eczaneden şu üzeri panterli bildiğimiz klasik yakıdan alıyoruz. onu son adetimiz bittiği gün veya ertesi günü tam kalçamızın üst kısmına, belimize yapıştırıyoruz (eşinizden veya en yakınınızdan yardım alın çünkü kendinizin yapıştırmanız çok zor). ilk başta çok yakıyor ve çıkarmak istiyorsunuz ama direnin:) yakı 3 gün kalacak. o 3 gün boyunca yıkanmayın ki ıslanmasın. aynı zamanda o ay ağır bir şeyler taşımamaya özen gösterin.
bu arada yakının faydasıyla ilgili tıbbi bir açıklama yok benim bildiğim. ancak muhakkak faydası oluyor. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Sevgiler
Deneyimlerimizi paylasalimHAHAH TOPİĞE GEL:)pink love DA BURDAYMIŞ:) KIZLAR ALLAH OL DEMEDEN HİÇBİŞEY OLMAZ AMA BAZI ŞEYLERİ YÜCE ALLAH VESİLE KILAR BENDE GEÇEN AY İLK DEFA YAKI DENEDİM HATTA DALGA GEÇTİM NE ALAKASI VAR DİYE AMA HAMİLEYİM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR:)
Canııım bu topic i sen etiketleyince gördüm bileydim gelirdim daha önce
Yunurtan catlicak kadar buyudugunde yapistir cnim .bu ay inşaallah bende denıcemm yumurta takıbıde yaptırıorm adetın kacıncı gunu yapıstrmak ıyı 14 15 uygunmu ?
Canııım bu topic i sen etiketleyince gördüm bileydim gelirdim daha öncepink love ım da burdaymış canm ben deniycem zaten geçen ayda denedim ama biraz geç kalmıştım şimdi 1 tane daha var ama bekliyorum yarın yapıştırcam inşallah bu ay olur seninde benimde tüm bekleyenlerinde
taamm hngı kısma yapıştırıyorz kuyruk sokumuna dogrumu
Ayyy yakıyı yapıştıran arkadaşlar yaa tam anlatn hamile haberlerini duyunca heycan bastı valla...
hadı bakalım ınsallah adetımmın 9..günü hsg cekılecek bana artık ondan snra yapıstırrım bendekızlar tam kuyruk sokumunun üst kısmına yani kalçanın biraz üstündeki kısma yapıştıracaksınız. ben adet biter bitmex yapıştırdım. 1 yıldır bebeği olmayan bir arkadaşıma söyledim o da yaptığı ay hamile kaldı..