Yakı Mucizesi

Ilk defa duydum yağ olayini. Klomenle 5 yumurta olusmasi cok iyi. Bal tarcin yap biraz daha büyüsün diye. Bol bol havuc ye. Benimkiler büyüyo olgunlasiyo catliyo ama dollenme olmuyo. Anlamiyorum valla
Demekki nasip kismet cnim yaa. Valla cnm yarin kontrol var su saatten sonra sadece dua ise yarar :) kacinci gunun cnm ne sikintin var

sıkıntı yok. Aklina gelebilecek hersey yapildi. Bizim sorunumuz, hic bi sorun olmadigi halde neden hamile kalamiyorum psikolojisi galiba.
Ozaman sana en zor is kaliyor canim:KK43: o psikolojiyi yenmek stres yapmamak oluruna birakmak demekki zamani var. Bende pco var bnm sorunum bu ilaclar ise yariyor ama dedigin gibi dollenme olmuyo :KK43: rahat olmaya çalışıyorum. Bu halime bin şükür. ...

ay duyduğum herşeyi manyak gibi denediğim için bunu da denicem adetime 14 gün var yapıştırıcam bu akşam hadi hayırlısı :)
benim de pco görünümü var yumurtalıklarda ama adetim düzenli, hormonlarım gayet normal :KK43: 1,5 senedir çabalıyoruz olmuyor. hsg de normal çıktı bakalım bu ay çok ümitliyim

sıkıntı yok. Aklina gelebilecek hersey yapildi. Bizim sorunumuz, hic bi sorun olmadigi halde neden hamile kalamiyorum psikolojisi galiba.
slm.sorun yok diyorlar ama sorun var bulamıyolar bence.bende de oyle oldu.bir rahım filmi çektırmiştim rahmım t şeklinde çıktı.sonra kaç doktor bu film yslnış çekilmiş sende bır şey yok dedi.bunlar bursada oldu.ben bır tüp bebek denedım.bu arada konyaya taşındım.olmayınca profesör bır doktor vardı ona gıttım film bozuk değil dedi.ameliyat yapacam dedi ve oldum.rahım kanalım darmış genişletti.bana sorarsanız bır hıstereskopi yaptırın derim.bazen ufak bır sorun engel olabılıyor

slm.sorun yok diyorlar ama sorun var bulamıyolar bence.bende de oyle oldu.bir rahım filmi çektırmiştim rahmım t şeklinde çıktı.sonra kaç doktor bu film yslnış çekilmiş sende bır şey yok dedi.bunlar bursada oldu.ben bır tüp bebek denedım.bu arada konyaya taşındım.olmayınca profesör bır doktor vardı ona gıttım film bozuk değil dedi.ameliyat yapacam dedi ve oldum.rahım kanalım darmış genişletti.bana sorarsanız bır hıstereskopi yaptırın derim.bazen ufak bır sorun engel olabılıyor

ama ben 3 farklı doktora gittim, hepsi özel hastanede iyi doktorlardı. rahim filmini çektirdikten sonra başka doktora göstermedim gerçi, doğru olabilir söylediğin. bu ay rahim filmi çektirdikten sonra 2 yumurtam vardı 21 mm oldugunda catlatma iğnesi verdi doktor. ve doktorun söylediği saatte ve sonra 4 gece ilişki oldu. eğer bir sorun yoksa olmaması imkansızdı yani.

ama ben 3 farklı doktora gittim, hepsi özel hastanede iyi doktorlardı. rahim filmini çektirdikten sonra başka doktora göstermedim gerçi, doğru olabilir söylediğin. bu ay rahim filmi çektirdikten sonra 2 yumurtam vardı 21 mm oldugunda catlatma iğnesi verdi doktor. ve doktorun söylediği saatte ve sonra 4 gece ilişki oldu. eğer bir sorun yoksa olmaması imkansızdı yani.
inş bir sorun yoktur canım.bende çok doktora gıttım en ıyısı iyi bır profesöre gıtmen benden tavsiye.ben profesöre gıdınce buldu.Allah ol dıyecek kı olacak.tup bebek denememde çok ıyı uç yumurta verdiler ve emrıyolag bana sana şansın şu kadar diyemem dedi çok ıyı olupta olmayabılıyo şansı duşuk olupta tutanda oluyo dedi.tıp bıle bunu açıklayamıyor demişti.vaktı gelince olacak akışına burak

inş bir sorun yoktur canım.bende çok doktora gıttım en ıyısı iyi bır profesöre gıtmen benden tavsiye.ben profesöre gıdınce buldu.Allah ol dıyecek kı olacak.tup bebek denememde çok ıyı uç yumurta verdiler ve emrıyolag bana sana şansın şu kadar diyemem dedi çok ıyı olupta olmayabılıyo şansı duşuk olupta tutanda oluyo dedi.tıp bıle bunu açıklayamıyor demişti.vaktı gelince olacak akışına burak
Bilmiyorum ki canim haklısın belki de. Bu ayda klomen ve igne kullancam, hayit suyu da iciyorum, bi de belime yaki vurdurcam, bakalim artik dedigin gibi allah ne zaman verirse

Merhaba kızlar yakı taktım bugun belime inşallah bir faydası olur. Birdahaki aya klomene başlatacak doktorum. Ozamana kadar yakı yapıştırıyım ve Sogan suyuna devam edeyim dedim

Merhaba Arkadaşlar,

Ben bu forumu uzun süredir bebek istediğim için takip ediyorum. Tıpkı sizin gibi sürekli gebe kalmak için ne yapmak gerekir vs başlıklarını defalarca okuyordum. ben 1 yıllık evliyim ancak son 6 ayda tedaviye başladık. Doktor yumurtlamamı geliştirmek için klomen verdi, işe yaramadı. daha sonra mantardan dolayı fitil verdi vücuttaki iltihapı sökmek için antibiyotik verdi işe yaramadı. en son annem bana yakı yapmamı önerdi. yaptım ve . yaptığım ay hamile kaldım. işe yararsa buraya yazacağıma söz vermiştim, başkaları da yararlansınlar diye. bence muhakkak deneyin. kaybedecek hiçbirşeyiniz yok.

uygulama kısmına gelince, eczaneden şu üzeri panterli bildiğimiz klasik yakıdan alıyoruz. onu son adetimiz bittiği gün veya ertesi günü tam kalçamızın üst kısmına, belimize yapıştırıyoruz (eşinizden veya en yakınınızdan yardım alın çünkü kendinizin yapıştırmanız çok zor). ilk başta çok yakıyor ve çıkarmak istiyorsunuz ama direnin:) yakı 3 gün kalacak. o 3 gün boyunca yıkanmayın ki ıslanmasın. aynı zamanda o ay ağır bir şeyler taşımamaya özen gösterin.

bu arada yakının faydasıyla ilgili tıbbi bir açıklama yok benim bildiğim. ancak muhakkak faydası oluyor. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin

Sevgiler:KK36::KK36:

Sende pkomu wardi peki canim??bende yaki yapistirdum dun yaniyom cayir cayir :KK66:)

Selam kizlar.aranizda pko olupta yakiyla hamile kalan warmii???bnde pkoyum soagn suyu iciom dunde yaki yapistirdik.yaniyom cayir cayir wala hele dun kavruldum

Selam kizlar.aranizda pko olupta yakiyla hamile kalan warmii???bnde pkoyum soagn suyu iciom dunde yaki yapistirdik.yaniyom cayir cayir wala hele dun kavruldum
yakı herkesin kullanabileceği birşey değildir. cillte yanıklara bile sebep olur dikkatli olmakta fayda var, iyi olayım diye bilmem kaçıncı derece yanıklada uğraşmak var. umarım iyi sonuç alırsınız.

Yanikmi benim cildim hassas ama bu yaki gercekten faydalimi kizlar ....
vücur sıcaklığını özellikle belde arttırdığı için belki yumurtaların gelişimini hızlandırıyordur , regl bitiminden sonra 3-6 gün kullanıyorlar işe yaradığını söyleyen var ama ya böbreklere ne gibi etkisi olacak! yani her türlü riskmiş gibi geliyor. bence sıcak su torbası kullanmak daha mantıklı , kaynak olarak değil ama sıcak olarak bele yastık gibi koymak , hem cildi yakmaz hemde uzun süre sıcağa maruz kalmaz diğer organlarımız. tabi sadece öneri yapıyorum.

vücur sıcaklığını özellikle belde arttırdığı için belki yumurtaların gelişimini hızlandırıyordur , regl bitiminden sonra 3-6 gün kullanıyorlar işe yaradığını söyleyen var ama ya böbreklere ne gibi etkisi olacak! yani her türlü riskmiş gibi geliyor. bence sıcak su torbası kullanmak daha mantıklı , kaynak olarak değil ama sıcak olarak bele yastık gibi koymak , hem cildi yakmaz hemde uzun süre sıcağa maruz kalmaz diğer organlarımız. tabi sadece öneri yapıyorum.
Canim herseyim normal yumurtam falan bir sorunum yok ama erkek infertilitesi bizimki hareket düşük bu konuda pek fayda etmez o zaman .yastik bizde kullaniyoruz bel altina ovulasyon günlerinde ozellikle....

Canim herseyim normal yumurtam falan bir sorunum yok ama erkek infertilitesi bizimki hareket düşük bu konuda pek fayda etmez o zaman .yastik bizde kullaniyoruz bel altina ovulasyon günlerinde ozellikle....
ben hareket düşüklüğü için eşime folik asit ve C vitamini hapı verdim %10 fark etti , bizde ileri hızlıyı arttırdı , belki şanstır ama o ay hamile kalmıştım. düşük oldu o ayrı konu

Esin icin kurler var cnm onlari dene keciboynuzu pekmezi icir hic bisey yapamasan bile bide evicap diye bir vit. var onunda etkisi varmis . Yakiya gelince ben hem belime hemde gobegime yapistirdim. Neyin vesile olacagini bilemeyiz..... öyle cok asiri yakmiyo sicaklik veriyo ve kasindiriyor bi rahatsız ediyo yani bu kdar. Sen bilirsin yinede ben deneyip fayda görmüş biri olarak söyleyim de gerisi sana kalmis :KK66:

Kizlar adetin 10.gunu bugün 17.gun yumurtlama günüm , yeni duydum bu yaki konusunu, bugunden yapistirsam olur mu yada yumurtlama gunune yakin yapistirsam,? Bende sorun yok sperm.hizimiz dusuk sadece bunun icin vitamin vs kullaniyoruz, diger ay adet olursam asilama denicez onun için yaki için gec kalmia olsam bile denmekte fayda vardir ve ben ovulasyon günüme yakin yapistirmak istiyorum gec yumurtluyorum çünkü o kadar erken yapistirmanin anlami yok bence.. :)

X