- 14 Nisan 2014
- 1.799
- 1.399
-
- Konu Sahibi soylesenebana
tamam canım.inş.hamileyimdir.sende de son zamanlarda adet ağrısı oldu mu.umutlandırmak istemem ama benimde 1hafta 10 gün öncesinde kasık ağrım vardı zor sabrettim ve tam gününü bekleyip test yapmıştım 800 küsür cıkmıştı şimdi yapma biraz daha sabret ama ilaç filanda kullanma bir 5-6 gün sonra yaparsın kan testi yaptır ama direkt.. Sigarada ben öğrendiğim gün bıraktım sende bırakmaya çalış :)
ya ben bırakamıyorum yaa.deli olcam.bıraktım dedikçe dahada çoğaltıyorum.eşimle sürekli tartışıyoruz bu konudaben deee bendeee ama sigara engellıyormus benm arkadas bıraktı 2 ay sonra hamıle kaldı
umutlandırmak istemem ama benimde 1hafta 10 gün öncesinde kasık ağrım vardı zor sabrettim ve tam gününü bekleyip test yapmıştım 800 küsür cıkmıştı şimdi yapma biraz daha sabret ama ilaç filanda kullanma bir 5-6 gün sonra yaparsın kan testi yaptır ama direkt
kasıklarımda batma ve adet olacak gibi sancı oluyordutamam canım.inş.hamileyimdir.sende de son zamanlarda adet ağrısı oldu mu.
BU SORUNUN CEVABINI BEN DE MERAAAKK EDİYORUMMMM:)bir şey sorcam yakı sırttayken ilişki şart mı? çünkü adet bittikten 3 gün sonra ypıştırın deniyor ama o zaman yumurtlama dönemim girmemiş oluyor benm.
Yakiyla mi hamile kaldiniza
anaaaamm ciddi misiiiin allahım inş.canım yaa allah hepimize nasip etsin.ailem benden beklerken kardeşim hamile kaldı hemde korunurken.5 ay önce bir tane aldırdı ilaç kullanıyordu mecbur kaldı.bunuda istemiyordu.o istemezken kaldı ben yanıp tutuşurken halaa yooookkk
yok canım ben hala hamile değilim yakıyı daha yeni bu ay denedim.ayrıca ovulasyon testi yaptım bu ay.ama yakıyı belime yapıştırdığımda ovulasyon günüm değildiYakiyla mi hamile kaldiniz
İnsallah olur canim yayok canım ben hala hamile değilim yakıyı daha yeni bu ay denedim.ayrıca ovulasyon testi yaptım bu ay.ama yakıyı belime yapıştırdığımda ovulasyon günüm değildibi türlü tutturamadım yani.bu ayda böyle geçti olmaz sanırım.
evet tatlım ama ben dediğim gibi o günü yakalayamadım bir daha ki aya inş.İnsallah olur canim yaovulasyon gunu mu yaki yapistrmk lazim tam yumurtlama gunu mu
İnsallah canimmm Allah hepimize nasip etsinevet tatlım ama ben dediğim gibi o günü yakalayamadım bir daha ki aya inş.
Mrba, profil fotonuzu gördüm de hamile kaldiniz mi? Umarim kalmissinizdir, merak ettigim yaki yaptiginiz ay mi oldu?bu ay bende denedim 2 tane aldım adetimin 5.günü taktım 6.günü banyo yaptım yenisini taktım onuda ertesi gün çıkardım şimdi adetimin 11 günündeyim ve yarın yine takıcam yumurtlama dönemimde aynı zamanda soğan kürü de yapıyorum.bakalım umut fakirin ekmeği bu ay olmazsa önümüzdeki ay yine yapıcam.güzel haberler almak umuduyla sevgiler.olumlu sonuç alanlar lütfen yazsın hep beraber sevinelim.öpüldünüz
valla canım mantıklı mantıksız ne varsa ne duyarsak dener oldukArkadaşlar bana pek mantıklı gelmedi. Öyle bi iki sayfa okudum da tam anlayamadım hamilelikle alakasını.
Mrb cnmvalla canım mantıklı mantıksız ne varsa ne duyarsak dener oldukben sabunla yapılan göber sarma işlemi duydum onu bile denedim yinede nafile yok yok
Yakiyi nasil uyguluyosunuz? Regl den sonra kacinci gun. Benim reglim 3 gun suruyo. 4. Gun yapip 3 gun sonra cikaricak miyim?Mrb cnmdedigin yintemi merak ettim aciklayabilirmisin. Ayrica suan hem bekimde hemde gobegimde yaki var isimi saglama aldim bakakim neler olacak :)
Ben serephine kullandim (klomen turevi)yunurta takibindeyim su siralar çatlayacak dun yapıştırdım reglin 16.gunuydu cnm. Adetin duzenli ise yunurtlama zamani yapistir.degilse adet sonu yapistir 2gun dursun 3gun tutmaya gerek yok etkisi geciyor zatenYakiyi nasil uyguluyosunuz? Regl den sonra kacinci gun. Benim reglim 3 gun suruyo. 4. Gun yapip 3 gun sonra cikaricak miyim?
Bende bu ay klomen kullandim, gecen ay ve bu ay catlatma ignesi de vuruldum ama tutmadi, yapacak yaki disinda bi yöntem birakmadim zatenBen serephine kullandim (klomen turevi)yunurta takibindeyim su siralar çatlayacak dun yapıştırdım reglin 16.gunuydu cnm. Adetin duzenli ise yunurtlama zamani yapistir.degilse adet sonu yapistir 2gun dursun 3gun tutmaya gerek yok etkisi geciyor zaten
Benimde ikinci ilacim ama dr bana igne vermiyor beni sinir ediyor. Suan 5yumurtam var ama yeterki boyutta degil sansa kadere ya tutarsa diye yapistirdim göbeğimdede var yaki burda bi ark hem gibek hem beke yapistirip hamile kalmis.birde yagli su deniyorum eger sende denemek istersen. İliskiden once sicak su ve hakiki zeytinyagini legene koy otur yarim saat kakinca belden asagiyi yikayip ilişki. ..bunlada hamile kalanlar var burda .onuda deniyorumBende bu ay klomen kullandim, gecen ay ve bu ay catlatma ignesi de vuruldum ama tutmadi, yapacak yaki disinda bi yöntem birakmadim zaten
aman saçma sapan bişey boşver.yakıyı bu ay bende denedim hayırlısı hepimiz içinMrb cnmdedigin yintemi merak ettim aciklayabilirmisin. Ayrica suan hem bekimde hemde gobegimde yaki var isimi saglama aldim bakakim neler olacak :)
Ilk defa duydum yağ olayini. Klomenle 5 yumurta olusmasi cok iyi. Bal tarcin yap biraz daha büyüsün diye. Bol bol havuc ye. Benimkiler büyüyo olgunlasiyo catliyo ama dollenme olmuyo. Anlamiyorum vallaBenimde ikinci ilacim ama dr bana igne vermiyor beni sinir ediyor. Suan 5yumurtam var ama yeterki boyutta degil sansa kadere ya tutarsa diye yapistirdim göbeğimdede var yaki burda bi ark hem gibek hem beke yapistirip hamile kalmis.birde yagli su deniyorum eger sende denemek istersen. İliskiden once sicak su ve hakiki zeytinyagini legene koy otur yarim saat kakinca belden asagiyi yikayip ilişki. ..bunlada hamile kalanlar var burda .onuda deniyorumne duysam deniyorum kibay fareye döndüm valla