Yakı Mucizesi

tamam canım.inş.hamileyimdir.sende de son zamanlarda adet ağrısı oldu mu.

tamam canım.inş.hamileyimdir.sende de son zamanlarda adet ağrısı oldu mu.
kasıklarımda batma ve adet olacak gibi sancı oluyordu

şimdi ben 27 haziranda adet oldum dün bitti hangi gün yapıstırayım ovulasyon gunum 8 temmuz ovulasyon gunumde üzermde olması mı gerekıyor?

Yakiyla mi hamile kaldiniz

İnsallah olur canim ya ovulasyon gunu mu yaki yapistrmk lazim tam yumurtlama gunu mu

Mrba, profil fotonuzu gördüm de hamile kaldiniz mi? Umarim kalmissinizdir, merak ettigim yaki yaptiginiz ay mi oldu?

valla canım mantıklı mantıksız ne varsa ne duyarsak dener olduk ben sabunla yapılan göber sarma işlemi duydum onu bile denedim yinede nafile yok yok
Mrb cnm dedigin yintemi merak ettim aciklayabilirmisin. Ayrica suan hem bekimde hemde gobegimde yaki var isimi saglama aldim bakakim neler olacak :)

Yakiyi nasil uyguluyosunuz? Regl den sonra kacinci gun. Benim reglim 3 gun suruyo. 4. Gun yapip 3 gun sonra cikaricak miyim?
Ben serephine kullandim (klomen turevi)yunurta takibindeyim su siralar çatlayacak dun yapıştırdım reglin 16.gunuydu cnm. Adetin duzenli ise yunurtlama zamani yapistir.degilse adet sonu yapistir 2gun dursun 3gun tutmaya gerek yok etkisi geciyor zaten

Bende bu ay klomen kullandim, gecen ay ve bu ay catlatma ignesi de vuruldum ama tutmadi, yapacak yaki disinda bi yöntem birakmadim zaten

Bende bu ay klomen kullandim, gecen ay ve bu ay catlatma ignesi de vuruldum ama tutmadi, yapacak yaki disinda bi yöntem birakmadim zaten
Benimde ikinci ilacim ama dr bana igne vermiyor beni sinir ediyor. Suan 5yumurtam var ama yeterki boyutta degil sansa kadere ya tutarsa diye yapistirdim göbeğimdede var yaki burda bi ark hem gibek hem beke yapistirip hamile kalmis.birde yagli su deniyorum eger sende denemek istersen. İliskiden once sicak su ve hakiki zeytinyagini legene koy otur yarim saat kakinca belden asagiyi yikayip ilişki. ..bunlada hamile kalanlar var burda .onuda deniyorum ne duysam deniyorum kibay fareye döndüm valla

Ilk defa duydum yağ olayini. Klomenle 5 yumurta olusmasi cok iyi. Bal tarcin yap biraz daha büyüsün diye. Bol bol havuc ye. Benimkiler büyüyo olgunlasiyo catliyo ama dollenme olmuyo. Anlamiyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…