- 31 Aralık 2014
- 747
- 390
- 37
-
- Konu Sahibi soylesenebana
merhaba yakıyı nerden buldun canm bi de nasıl yapıstırdın kacıncı gun absladın kac gun yapıstrdın ne zaman cıkardın ? ne cok soru sordum değil micanım bana 3 gün sonra dediler.. ama ben adetim bitti 1 gün bekledim ondan sonrki gün aksam yapıştırdım :) ve ya musavvir çektim akşam ezanından sonra günde 21 tane
:) eczaneden aldım. adet bitince 2-3 gün yapıştırıp 3 gün bekletiyorsun zaten baya büyük bir şey tam beline ortalayacak şekilde yapıştırıyorsun.merhaba yakıyı nerden buldun canm bi de nasıl yapıstırdın kacıncı gun absladın kac gun yapıstrdın ne zaman cıkardın ? ne cok soru sordum değil mi
canımm cok soru sorcam da 1 tane mı kullandn yoksa gunluk değiştrdn mi? kim yapıstrdı eşin mi sen mi?:) eczaneden aldım. adet bitince 2-3 gün yapıştırıp 3 gün bekletiyorsun zaten baya büyük bir şey tam beline ortalayacak şekilde yapıştırıyorsun.
eşim yapıştırdı canım 1 tane yaptıkcanımm cok soru sorcam da 1 tane mı kullandn yoksa gunluk değiştrdn mi? kim yapıstrdı eşin mi sen mi?
hamile olabilir misin? test yapsana cıkar benceslm kızlar bişi sorcam.benim bugün adetimden itibaren 20.günü.yumurtlama döneminde acayip kasık ağrısı yaşadım ve hala devam ediyor.bu kadar uzun sürer mi ki.geçen ay aşılama yapıldı ama tutmadı.bide akıntı yumurta akı gibi diye yazmışsınız bende beyaz renki oluyor.hiç yumurta akı gibi şeffaf gelmedisol kasığımda batma var.geceleri de pıt pıt seğiriyor.adet günüme 7 gün var.karnım çok şiş.geçen adetimden beri inmedi.bu ne anlamadım gitti.
ayy canmm allah bebişini saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah ben de aranıza katılırım çocuklugumdan beri, belde acıklık var dıyorlar inşallah işe yarareşim yapıştırdı canım 1 tane yaptık
Amin canım Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah :)ayy canmm allah bebişini saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah ben de aranıza katılırım çocuklugumdan beri, belde acıklık var dıyorlar inşallah işe yarar
cinsiyeti ne bebişin?Amin canım Allah olmayan herkese nasip etsin inşallah :)
kız olcak inşallah :)cinsiyeti ne bebişin?
hadi inşallahhkız olcak inşallah :)
ahh keşke canımhamile olabilir misin? test yapsana cıkar bence
kasılma şeklinde mi? ben kadın dogumda sıra beklerden tüm hamillere belirtilerini sordum da o yuzden bılıyrmahh keşke canımadetime var daha çıkmaz ki testte.bugün ara ara karnım ağrımaya başladı adet ağrısı gibi üf yaa
bugünkü adet ağrısı gibi ama 15 gündür kasığımda batma yanma hissi seğirme kalkarken bıçak gibi saplama.geçen ay aşılama tutmayınca bu ay adetimin bittiği ertesi günü belime şişe çektirmiştim.o yüzden mi böyle bilmiyorum.kasılma şeklinde mi? ben kadın dogumda sıra beklerden tüm hamillere belirtilerini sordum da o yuzden bılıyrm
KIZ VAR YAAA SEN GEBESN BENCE BATMA VARSA Bİ DE ATEŞ BASMASI EN BÜYÜK BELİRTİNN BU OLDUGUNU SOYLUYORLARbugünkü adet ağrısı gibi ama 15 gündür kasığımda batma yanma hissi seğirme kalkarken bıçak gibi saplama.geçen ay aşılama tutmayınca bu ay adetimin bittiği ertesi günü belime şişe çektirmiştim.o yüzden mi böyle bilmiyorum.
anaaaamm ciddi misiiiin allahım inş.canım yaa allah hepimize nasip etsin.ailem benden beklerken kardeşim hamile kaldı hemde korunurken.5 ay önce bir tane aldırdı ilaç kullanıyordu mecbur kaldı.bunuda istemiyordu.o istemezken kaldı ben yanıp tutuşurken halaa yooookkkKIZ VAR YAAA SEN GEBESN BENCE BATMA VARSA Bİ DE ATEŞ BASMASI EN BÜYÜK BELİRTİNN BU OLDUGUNU SOYLUYORLAR
ben deee bendeee ama sigara engellıyormus benm arkadas bıraktı 2 ay sonra hamıle kaldıbide sigarada içiyorum bir türlü bırakamadım benim gibi sigara içen varmı aman ne yazdım yaa ne dertliymişim
umutlandırmak istemem ama benimde 1hafta 10 gün öncesinde kasık ağrım vardı zor sabrettim ve tam gününü bekleyip test yapmıştım 800 küsür cıkmıştı şimdi yapma biraz daha sabret ama ilaç filanda kullanma bir 5-6 gün sonra yaparsın kan testi yaptır ama direkt.. Sigarada ben öğrendiğim gün bıraktım sende bırakmaya çalış :)slm kızlar bişi sorcam.benim bugün adetimden itibaren 20.günü.yumurtlama döneminde acayip kasık ağrısı yaşadım ve hala devam ediyor.bu kadar uzun sürer mi ki.geçen ay aşılama yapıldı ama tutmadı.bide akıntı yumurta akı gibi diye yazmışsınız bende beyaz renki oluyor.hiç yumurta akı gibi şeffaf gelmedisol kasığımda batma var.geceleri de pıt pıt seğiriyor.adet günüme 7 gün var.karnım çok şiş.geçen adetimden beri inmedi.bu ne anlamadım gitti.