- 17 Temmuz 2012
- 8.007
- 3.685
-
- Konu Sahibi soylesenebana
adetim bittikten bir hafta sonra yapıştırdım ben amaKızlar, adet bitiminin 3.günü yapıştırılacak.3 gün kalacak.sonra da bir iki güne yumurtlama dönemi geliyor.
Bize burda tavsiye eden arkadaş öyle dedi.öyleymiş .ben bu ay yaptım ama olmadı.adetim bittikten bir hafta sonra yapıştırdım ben ama
Olsu artık. Yapcak bir şey yok.belki seninki de böyle tutaradetim bittikten bir hafta sonra yapıştırdım ben ama
inşaallah canım hayırlısıyla inşaallah dua edinOlsu artık. Yapcak bir şey yok.belki seninki de böyle tutar
Çok odaklama kendiniyakı yaptım ama bakalım bu ay hamile olacak mıyım hayırlısıyla bana dua edin :::
bilmiyorumÇok odaklama kendiniinşallah olursun. Duam seninle..
Evet bi çok topikde kilise olacak ama takmadigin an geliyor yazıyorlar ama bu takmamanin nasıl olduğunu yazan yok :) .. Hayırlısı ya napalim ne kadar takmiyorum diye sartlasan da takiniliyobilmiyorumelimde değil teşekkür ederim duan için canım
bilmiyorum aklımdan nasıl çıkacakEvet bi çok topikde kilise olacak ama takmadigin an geliyor yazıyorlar ama bu takmamanin nasıl olduğunu yazan yok :) .. Hayırlısı ya napalim ne kadar takmiyorum diye sartlasan da takiniliyo
inş hayırlısıyla olur canımDün adetimin 2.günüydü bal-tarçın -çörek otuna başladım ,yarın da eczaneden yakı alıp yapıştırcam 3 gün kalsın.hamile kalmak için incir kürü olsun soğan kürü gibi hiçbişey yapmadım bu ay ikisini deniycem doktora da gitcem zaten ..anladım ki bu iş çabalamadan olmuycakmış bebeğim için değer..
Slmmm kızlar bu yakı tam olarak ne işe yarıyor? AdeT bittikten 3 gün sonrada yapılırmı? He bide çok acıtıyomu?