Yakı Mucizesi

Kızlar, adet bitiminin 3.günü yapıştırılacak.3 gün kalacak.sonra da bir iki güne yumurtlama dönemi geliyor.

yakı yaptım ama bakalım bu ay hamile olacak mıyım hayırlısıyla bana dua edin :::

Evet bi çok topikde kilise olacak ama takmadigin an geliyor yazıyorlar ama bu takmamanin nasıl olduğunu yazan yok :) .. Hayırlısı ya napalim ne kadar takmiyorum diye sartlasan da takiniliyo
bilmiyorum aklımdan nasıl çıkacak

Dün adetimin 2.günüydü bal-tarçın -çörek otuna başladım ,yarın da eczaneden yakı alıp yapıştırcam 3 gün kalsın.hamile kalmak için incir kürü olsun soğan kürü gibi hiçbişey yapmadım bu ay ikisini deniycem doktora da gitcem zaten ..anladım ki bu iş çabalamadan olmuycakmış bebeğim için değer..

inş hayırlısıyla olur canım

kızlar ben bu ay adet bıtımı yapıstırdım yakıyı ılıskıde takılı kaldı sabaha kadar belımde tuttum .. sonra cıkardım .. ıkı gune bır yapısturup ılıskı yasayıp sabah cıkarıorum.. aynı zamanda hayıt tohumu polen kapsulu balık yagı kapsulu ve ıncır yıyorum ısallah bu ay olur .. ılışkıde duzenlı bu ay umud edıyorum allahım kabul etsın dualarımızı nısana hamıle gırmeyı nasıp etsın ısallah

ben de adetim bittikten bir hafta sonra yapıştırmıştım ben de ilişki de takılı tuttum incir ara ara yedim Meryem Suresine başladım geçen ay ayın 21 inde adet olmuştum bakalım bu ay da 19-20-21 i gibi adet olmam lazım hamile olur muyum acaba bilemiyorum

Slmmm kızlar bu yakı tam olarak ne işe yarıyor? AdeT bittikten 3 gün sonrada yapılırmı? He bide çok acıtıyomu?

Slmmm kızlar bu yakı tam olarak ne işe yarıyor? AdeT bittikten 3 gün sonrada yapılırmı? He bide çok acıtıyomu?

yakı : eğer belin açıldıysa üşüttüysen (eskiler kupa çeker hamile kalırlarmış) yakı iyi geliyor sıcacık yapıyor.adet bittikten hemen sonra kullanılabilir,acıkmıyor sinek ısrığı gibi yanıyor o kadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…