- 2 Mart 2015
- 2.048
- 1.451
- 37
-
- Konu Sahibi soylesenebana
Evet yakı mantıklı geliyo tatlım bana kullanim bi o kalmıştı mahrum kalmiyimCicegimmmkonu yaki ya ondan dedm bide ben her yontemi denedim bi yaki bi hayit kaldi hayitla daha etkili olur kullan evet
ben ilişkiye girdikten hemen sonra çıkardım. boy abdestinde sıkıntı olmaması içinilişkiye yakıyı yapıştırdıktan sonra mı gireceğiz
canım bana 3 gün sonra dediler.. ama ben adetim bitti 1 gün bekledim ondan sonrki gün aksam yapıştırdım :) ve ya musavvir çektim akşam ezanından sonra günde 21 taneönemli deil canım senin adına çok sevindim bana da dua et ben geçende yapıştırdım ama tam yapışmadı iyice kuru olması lazım belin heralde çıkmıyor hemen değil mi kaç gün beklettin canım ilişkiden sonra mı yapıştırdın konuştuğum arkadaşlarımdan 3 kişi hamile kaldı darısı bana
canım adetım bıttikten 3 gun sonra yakıyı yapıstrdım ve 3 gun kaldı 3gunde beraberlık oluyor boyle yaptım sukur oldu ama sımd dusuk dehlıkem var cok korkuyrm ılac verdi doktor onu kullnyrum nolucak bılmıyorum nsallah bısy olmazHayırlı olsun canım saglikla kucağına alırsın inşallah. Bize detaylı anlatsana tatlım ne zaman neler yaptın bize de umut olsan
amın ınsallh ama dusuk tehlıkem var cok korkuyorumgözün aydın çok sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin
Yakiyi cikarmadan beraberlik mi olmasi gerekiyor acabayakıyı yaktım suan belim yanıyor
sanırımYakiyi cikarmadan beraberlik mi olmasi gerekiyor acaba
Ayy Allah bebeğini sana bagislasn inşallah bi şey olmaz progestan içiyorSUN sanirimcanım adetım bıttikten 3 gun sonra yakıyı yapıstrdım ve 3 gun kaldı 3gunde beraberlık oluyor boyle yaptım sukur oldu ama sımd dusuk dehlıkem var cok korkuyrm ılac verdi doktor onu kullnyrum nolucak bılmıyorum nsallah bısy olmaz
biraz daha kalsın canım en az 3 gün. çok yakıyor evet haklısın ama sabret az daha. çıkarırken de biraz ağrı olacak ama bebiş haberini alınca hepsi geçecekkızlar yakı çok yaktı belimi şimdi 2. günüm 3 gün mü bekleteyim adetim biteli bir hafta olmuştu ama yaptım bakalım ne olacak yanmasından zor uyudum gece
ay hayırlısıyla inşaallah canım bugün ikinci gün gece çok yaktı birkaç gün daha beklesin sorun değil yakmasını çekerim ben hem bel ağrım vardı ona da iyi gelir belkibiraz daha kalsın canım en az 3 gün. çok yakıyor evet haklısın ama sabret az daha. çıkarırken de biraz ağrı olacak ama bebiş haberini alınca hepsi geçecek