Yakı Mucizesi

Cicegimmm konu yaki ya ondan dedm bide ben her yontemi denedim bi yaki bi hayit kaldi hayitla daha etkili olur kullan evet

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır bakamiyirdum soru soran arkadaşlar olmuş özelden mesaj atsaydiniz cevaplardim görmedim kusura bakmayın.

canım bana 3 gün sonra dediler.. ama ben adetim bitti 1 gün bekledim ondan sonrki gün aksam yapıştırdım :) ve ya musavvir çektim akşam ezanından sonra günde 21 tane

ALLAH'IM DUALARINI VE EMEKLERINI BOSA CIKARMASIN ARKADASIM.. HAMILEYIMMM DIYE BAGIRIRSIN ISALLAH

Hayırlı olsun canım saglikla kucağına alırsın inşallah. Bize detaylı anlatsana tatlım ne zaman neler yaptın bize de umut olsan
canım adetım bıttikten 3 gun sonra yakıyı yapıstrdım ve 3 gun kaldı 3gunde beraberlık oluyor boyle yaptım sukur oldu ama sımd dusuk dehlıkem var cok korkuyrm ılac verdi doktor onu kullnyrum nolucak bılmıyorum nsallah bısy olmaz

arkadaşlar reglimin 12.günü yakıyı yapıştırsam faydası olurmu sizce,

bayağı yakıyor yakı belimde ağrıyordu ona da iyi gelir mi acaba

A
Ayy Allah bebeğini sana bagislasn inşallah bi şey olmaz progestan içiyorSUN sanirim

Gunaydin kizlar
Bugün benim adetimin 12. Gunu
Sogan suyu kuru yapiyorun 9. Gunumdeyim
Ayni zamanda Agnucaston iciyorum.
Acaba bugun yaki alip yapıştırsam olur mu yoksa bir dahaki adeti mi bekleyeyim. 12. Gunde yapilir mi acaba

kızlar yakı çok yaktı belimi şimdi 2. günüm 3 gün mü bekleteyim adetim biteli bir hafta olmuştu ama yaptım bakalım ne olacak yanmasından zor uyudum gece

kızlar yakı çok yaktı belimi şimdi 2. günüm 3 gün mü bekleteyim adetim biteli bir hafta olmuştu ama yaptım bakalım ne olacak yanmasından zor uyudum gece
biraz daha kalsın canım en az 3 gün. çok yakıyor evet haklısın ama sabret az daha. çıkarırken de biraz ağrı olacak ama bebiş haberini alınca hepsi geçecek

biraz daha kalsın canım en az 3 gün. çok yakıyor evet haklısın ama sabret az daha. çıkarırken de biraz ağrı olacak ama bebiş haberini alınca hepsi geçecek
ay hayırlısıyla inşaallah canım bugün ikinci gün gece çok yaktı birkaç gün daha beklesin sorun değil yakmasını çekerim ben hem bel ağrım vardı ona da iyi gelir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…