- 2 Mart 2015
- 2.048
- 1.451
- 37
- Konu Sahibi soylesenebana
Amin cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım doktora falan gittin miBen 7 aylık evliyim,evlendiğimden beri istiyorum ama kısmet olmadı.
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
amin canım iinşallah tüm isteyenlere :)Darisi basimiza hayirli olsun allah uzun omur versin bebislerinize ve size
aa canım sende hamile misin çok sevindim canım ben de yakı yapıştıracağım senin yapıştırdığın yakının önünde kaplan resmimi vardı benim aldığım yakı düzgün yapışmadı bile tam bel altına kalçaya yakın mı yapıştırdınız? yardım
amin canım doktora falan gittin mi
önemli deil canım senin adına çok sevindim bana da dua et ben geçende yapıştırdım ama tam yapışmadı iyice kuru olması lazım belin heralde çıkmıyor hemen değil mi kaç gün beklettin canım ilişkiden sonra mı yapıştırdın konuştuğum arkadaşlarımdan 3 kişi hamile kaldı darısı banaamin canım iinşallah tüm isteyenlere :)
teşekkür ederim görmemişim kusura bakma :) kaplan yoktu ya tam ortaladım o şekilde yapıştırdım.. ve en düzensiz ilişki dönemimizi yaşadık ama oldu Allah nasip ettikten sonra herşey boş umarım sizleredende en kısa sürede güzel haberler duyarız
anladım canım ben de gittim sorun yok dediler ama stres yapma dedi işte ben kpss ye falan da çalışıyorumbir yandan da kilo verme çabam var iyice stres oluyrum klomen hap kullananlar var bir gideceğim doktora belki bana da hamilelik olsun diye yumurtaları çoğaltıyormuş verir bilmiyorum kafam çok karışık canımGittim tiroid az çalışıyormuş TSH yüksek çıktı yani sınırın biraz üzerinde, doktor gebelik düşünüyorsan bunu düşürmeliyiz dedi. İlaç kullanıyorum 2 ay oldu bu ay kontrol var bakalım :) sen gittin mi peki?
Ayy maşallah hayırlı ugurlu olsun canım cook güzel bi haber. Hadi bize anlat süreci ne zaman yapistirdin yumurta takibi yaptın mi ¿ canım kusura bakma soruyorum ama benim adetin son günü seni görünce heveslendim umutlandim ben de mi yapistirsamyakıyı 6 şubatta yapıştırdım şuan 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Gerçekten mucize Allahım ol dedi oldu tabiki ama bu da vesile oldu.. Allahım bütün isteyenlere versin hayırlısıyla
ilişkiye yakıyı yapıştırdıktan sonra mı gireceğizMerhaba Arkadaşlar,
Ben bu forumu uzun süredir bebek istediğim için takip ediyorum. Tıpkı sizin gibi sürekli gebe kalmak için ne yapmak gerekir vs başlıklarını defalarca okuyordum. ben 1 yıllık evliyim ancak son 6 ayda tedaviye başladık. Doktor yumurtlamamı geliştirmek için klomen verdi, işe yaramadı. daha sonra mantardan dolayı fitil verdi vücuttaki iltihapı sökmek için antibiyotik verdi işe yaramadı. en son annem bana yakı yapmamı önerdi. yaptım ve . yaptığım ay hamile kaldım. işe yararsa buraya yazacağıma söz vermiştim, başkaları da yararlansınlar diye. bence muhakkak deneyin. kaybedecek hiçbirşeyiniz yok.
uygulama kısmına gelince, eczaneden şu üzeri panterli bildiğimiz klasik yakıdan alıyoruz. onu son adetimiz bittiği gün veya ertesi günü tam kalçamızın üst kısmına, belimize yapıştırıyoruz (eşinizden veya en yakınınızdan yardım alın çünkü kendinizin yapıştırmanız çok zor). ilk başta çok yakıyor ve çıkarmak istiyorsunuz ama direnin:) yakı 3 gün kalacak. o 3 gün boyunca yıkanmayın ki ıslanmasın. aynı zamanda o ay ağır bir şeyler taşımamaya özen gösterin.
bu arada yakının faydasıyla ilgili tıbbi bir açıklama yok benim bildiğim. ancak muhakkak faydası oluyor. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Sevgiler
geçende aldım bir yakı ama düzgün yapışmadı yakmadı bile başka yakı alacağım bakalımYa aynaa sen hayitida denesene ayni zamanda
darısı başımaBende burda okudum bu ay yakiyla hamile kaldım
aminnnnnnnnnAmin cnm
hayıt tohumu nasıl çay gibi miBak diyelimki aksam gireceksin en assa 1vsaat once yapistir isitsin iyice ok.. bu yaki yaninda hayit tohumu suyuda ic polen kapsulude ic ikiside gunde 3 defa yumurtlama gunlerindede yaki yapistir hayit kadinsal hormonlari duzenliyor kaliteli yumurta olusturuyor ve catlatiyor
hımm yarın yakıyı da alayım hayıt tohumunu daHayit tohumunu bir tatli kasigi koyacaksin bir bardak sicak suya ben bu ay kullandim beklemedeyim simdi
inşaallah canım ben doktora gittim sorun yok dedi ama stres yapıyorum :: olmuyor inş bu yöntemle kalırım ben de9 sene bebegi olmayan denenedigi yontem kalmayan hatta cocugun olmaz raporunu doktorlarin eline verdigi biri kullandigi ilk ay kalmis sanda mucize olur isallah cnm
Bak ya bana yakı demedin :) bende kullansammi buarada tadı tuhafmis kız bi zarar vermesin :)Bak diyelimki aksam gireceksin en assa 1vsaat once yapistir isitsin iyice ok.. bu yaki yaninda hayit tohumu suyuda ic polen kapsulude ic ikiside gunde 3 defa yumurtlama gunlerindede yaki yapistir hayit kadinsal hormonlari duzenliyor kaliteli yumurta olusturuyor ve catlatiyor