Yakı Mucizesi

mrb arkadaslar bende yakıyı subat 2sinde yapmıstım. adetıme 2 gun var ama bdn bugun test yaptım 2,czgı belırgın ama tam kırmızı degıl acaba hamileyımmm..
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına alırsın inşallah. Bize detaylı anlatsana tatlım ne zaman neler yaptın bize de umut olsan

Hayırlı olsun canım saglikla kucağına alırsın inşallah. Bize detaylı anlatsana tatlım ne zaman neler yaptın bize de umut olsan
yakıyla duşa gırılıyo yazılmış ama yakının olduğu yer yas kalmıyor mu??buz gıbı tenınıze rahatsızlık vermıyo mu??tabı çocuk ıcın yapılır ama benımkısı sırf merakk

yakıyla duşa gırılıyo yazılmış ama yakının olduğu yer yas kalmıyor mu??buz gıbı tenınıze rahatsızlık vermıyo mu??tabı çocuk ıcın yapılır ama benımkısı sırf merakk

bir yakı aldım güzel yapışmadı sonra çıkardım yine alacağım

yakıyı 6 şubatta yapıştırdım şuan 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Gerçekten mucize Allahım ol dedi oldu tabiki ama bu da vesile oldu.. Allahım bütün isteyenlere versin hayırlısıyla

yakıyı 6 şubatta yapıştırdım şuan 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Gerçekten mucize Allahım ol dedi oldu tabiki ama bu da vesile oldu.. Allahım bütün isteyenlere versin hayırlısıyla
aa canım sende hamile misin çok sevindim canım ben de yakı yapıştıracağım senin yapıştırdığın yakının önünde kaplan resmimi vardı benim aldığım yakı düzgün yapışmadı bile tam bel altına kalçaya yakın mı yapıştırdınız? yardım

Bu arada ayak kaldirma dizlerini karnina cek yan yat daha kolay ulasio ok

Ozaman sole yap once kaldir bekle biraz sonracek dizini hobuse don uyu ikisinide yapmis olursun :)

Ben 7 aylık evliyim,evlendiğimden beri istiyorum ama kısmet olmadı.
Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…