- 23 Ağustos 2009
- 142
- 74
- Konu Sahibi soylesenebana
gözün aydın çok sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinhamıleyım caımm bebgım oluyor artık sukur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gözün aydın çok sevindim. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinhamıleyım caımm bebgım oluyor artık sukur
Hayırlı olsun canım saglikla kucağına alırsın inşallah. Bize detaylı anlatsana tatlım ne zaman neler yaptın bize de umut olsanmrb arkadaslar bende yakıyı subat 2sinde yapmıstım. adetıme 2 gun var ama bdn bugun test yaptım 2,czgı belırgın ama tam kırmızı degıl acaba hamileyımmm..
yakıyla duşa gırılıyo yazılmış ama yakının olduğu yer yas kalmıyor mu??buz gıbı tenınıze rahatsızlık vermıyo mu??tabı çocuk ıcın yapılır ama benımkısı sırf merakkHayırlı olsun canım saglikla kucağına alırsın inşallah. Bize detaylı anlatsana tatlım ne zaman neler yaptın bize de umut olsan
Hiçb i r sorun olmuyor canım.yakıyla duşa gırılıyo yazılmış ama yakının olduğu yer yas kalmıyor mu??buz gıbı tenınıze rahatsızlık vermıyo mu??tabı çocuk ıcın yapılır ama benımkısı sırf merakk
aa canım sende hamile misin çok sevindim canım ben de yakı yapıştıracağım senin yapıştırdığın yakının önünde kaplan resmimi vardı benim aldığım yakı düzgün yapışmadı bile tam bel altına kalçaya yakın mı yapıştırdınız? yardımyakıyı 6 şubatta yapıştırdım şuan 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim :) Gerçekten mucize Allahım ol dedi oldu tabiki ama bu da vesile oldu.. Allahım bütün isteyenlere versin hayırlısıyla
teşekkür ederim canımBn soyleyeyim tam catalinin ustune yapistiracaksin cnm yani ince beline
her kafadan bir ses çıkınca kafam karışıyorBu arada ayak kaldirma dizlerini karnina cek yan yat daha kolay ulasio ok
inşaallaah canımBu ay ben denedim bakalım tutacak mı?
inşaallaah canım
1.5 yıllık evliyim 9 aydır istiyorum sen?Hayırlısı olsun canım sen ne kadardır istiyorsun ne kadarlık evlisin ?