- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
- Konu Sahibi soylesenebana
kızlar bende yapmıstım bu ay adetime 10 gün kala kasık ağrım başladı sağ sol değişiyor.Umutlanmakdan helak olduk ama akıllanmıyoruz. olmuş olabilir mi bebiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de çok umutlanmıştım.ama olmadi.bugün dr a gidicem.inşallah kist oluşmamıştır.kızlar bende yapmıstım bu ay adetime 10 gün kala kasık ağrım başladı sağ sol değişiyor.Umutlanmakdan helak olduk ama akıllanmıyoruz. olmuş olabilir mi bebiş
inşallah canım ya Allah bütün isteyenlere nasip etsin 2 yılı geçti artık :/Ben de çok umutlanmıştım.ama olmadi.bugün dr a gidicem.inşallah kist oluşmamıştır.
inşallah sende bebiş vardır.
Amin! Benim de 2 yıl oldu.inşallah canım ya Allah bütün isteyenlere nasip etsin 2 yılı geçti artık :/
Merhaba umarım işe yarar ne güzel bir kızın varmış ikinci evladında olur inşallah..merhaba arkadaşlar bende aranıza bugün katıldım neden hamile kalamıyorum diye internetten araştırırken bu siteyi gördüm ben 12 senelik evliyim 9,5 yaşında bir kızım var ilk hamileleliğimde kendiliğinden olmadı bir sürü test tedavi be hsg yapılmıştı hemen o ay hamike kaldım bir kızım oldum Allaha çok şükür 2 sene önce tekrar istedik ama gene olmuyordu gene doktora başvurduk aynı tedaviler gene hsg tabii ben çok umutluyum hemen hamile kalacağımı düşünüyorum ama sonuç hüsran okadar umut bağlamışımki olmaması gibi bi düşünce aklımdan dahi geçmedi çatlatma iğneleri falan oldum ki yumurtlamam normal olmasına karşı gene yok 4-5 aydır doktora gitmiyorum kendimi keni haline bırakmayı düşündüm ama her ay o kırmızıyı gördükçe ağlamaktan kendimi alamıyorum ve çevremdekilerin hadi artık ikinciyi düşünmüyormusun sorularına cvp vermekten sıkıldım.... burda yakı olayını okudum ben şu adetim hemen alıp deniycem inşallah işe yarar herkese selamlar
evet cnm çok şükür birtane var ama kardeşi olmasınıda çok istiyor inşallah rabbim isteyen herkese nasip etisnMerhaba umarım işe yarar ne güzel bir kızın varmış ikinci evladında olur inşallah..
Ben de seninle aynı durumdayım.2.olmuyor.tüp bebek bile düşünüyoruz.hatta dr la görüştüm bile.yakıyı yaptım.olmadı maalesefevet cnm çok şükür birtane var ama kardeşi olmasınıda çok istiyor inşallah rabbim isteyen herkese nasip etisn
sana aşılama falan yapıldımı doktorum aşılamaya gerek yok demişti enson bidaha gitmedim zaten yok ben tüp bebek istemiyorumBen de seninle aynı durumdayım.2.olmuyor.tüp bebek bile düşünüyoruz.hatta dr la görüştüm bile.yakıyı yaptım.olmadı maalesef
büyük ihtimalle evet :) bir belirtin varmıydı :) hemen hemen aynı gün yapıştırmışız benimde 2 gün kaldı kasık ağrım var ama umutlanmak da istemiyorum ( umutlanıyorum tabi )mrb arkadaslar bende yakıyı subat 2sinde yapmıstım. adetıme 2 gun var ama bdn bugun test yaptım 2,czgı belırgın ama tam kırmızı degıl acaba hamileyımmm..
cok halsizlik var asırı susuyorum ve cook akıntım varrr karnımın uzerınede 1haftadır yatamıyorum batıyooobüyük ihtimalle evet :) bir belirtin varmıydı :) hemen hemen aynı gün yapıştırmışız benimde 2 gün kaldı kasık ağrım var ama umutlanmak da istemiyorum ( umutlanıyorum tabi )
Aşılama yapılmadı.istemiyoruz.gereksiz zaman ve para kaybı bizce.doğrudan tüp bebek yapıcaz veya vazgeçicez.daha karar vermedik.ben sana cevap yazmamış mıyım yaaa.tesadüf eseri gördüm alıntı yaptığını msjımı.sana aşılama falan yapıldımı doktorum aşılamaya gerek yok demişti enson bidaha gitmedim zaten yok ben tüp bebek istemiyorum
Kesinlikle yapacağım yarın alayımMerhaba Arkadaşlar,
Ben bu forumu uzun süredir bebek istediğim için takip ediyorum. Tıpkı sizin gibi sürekli gebe kalmak için ne yapmak gerekir vs başlıklarını defalarca okuyordum. ben 1 yıllık evliyim ancak son 6 ayda tedaviye başladık. Doktor yumurtlamamı geliştirmek için klomen verdi, işe yaramadı. daha sonra mantardan dolayı fitil verdi vücuttaki iltihapı sökmek için antibiyotik verdi işe yaramadı. en son annem bana yakı yapmamı önerdi. yaptım ve . yaptığım ay hamile kaldım. işe yararsa buraya yazacağıma söz vermiştim, başkaları da yararlansınlar diye. bence muhakkak deneyin. kaybedecek hiçbirşeyiniz yok.
uygulama kısmına gelince, eczaneden şu üzeri panterli bildiğimiz klasik yakıdan alıyoruz. onu son adetimiz bittiği gün veya ertesi günü tam kalçamızın üst kısmına, belimize yapıştırıyoruz (eşinizden veya en yakınınızdan yardım alın çünkü kendinizin yapıştırmanız çok zor). ilk başta çok yakıyor ve çıkarmak istiyorsunuz ama direnin:) yakı 3 gün kalacak. o 3 gün boyunca yıkanmayın ki ıslanmasın. aynı zamanda o ay ağır bir şeyler taşımamaya özen gösterin.
bu arada yakının faydasıyla ilgili tıbbi bir açıklama yok benim bildiğim. ancak muhakkak faydası oluyor. Allah isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı bir bebiş nasip etsin
Sevgiler
inşallah canım hamilesindir bekle bakalım bir kaç gün daha sonucu yaz mutlakamrb arkadaslar bende yakıyı subat 2sinde yapmıstım. adetıme 2 gun var ama bdn bugun test yaptım 2,czgı belırgın ama tam kırmızı degıl acaba hamileyımmm..
grıp oldum duramdım rahtsızlıktan ve dun aksam doktora gıtdık hamileymişim bebgım hatta bebeklerım oluyoo doktor ıkız gıbı gozukuyo dedı canımminşallah canım hamilesindir bekle bakalım bir kaç gün daha sonucu yaz mutlaka
hamıleyım caımm bebgım oluyor artık sukurbüyük ihtimalle evet :) bir belirtin varmıydı :) hemen hemen aynı gün yapıştırmışız benimde 2 gün kaldı kasık ağrım var ama umutlanmak da istemiyorum ( umutlanıyorum tabi )
çok sevindim sizin adınıza bize de dua edingrıp oldum duramdım rahtsızlıktan ve dun aksam doktora gıtdık hamileymişim bebgım hatta bebeklerım oluyoo doktor ıkız gıbı gozukuyo dedı canımm
ayyy çok sevindimm rabbim sağlıkla sıhhatle kucağanada almaya nasip etsin hemde iki tane :)grıp oldum duramdım rahtsızlıktan ve dun aksam doktora gıtdık hamileymişim bebgım hatta bebeklerım oluyoo doktor ıkız gıbı gozukuyo dedı canımm
EVET YAZMAMIŞSIN :)Aşılama yapılmadı.istemiyoruz.gereksiz zaman ve para kaybı bizce.doğrudan tüp bebek yapıcaz veya vazgeçicez.daha karar vermedik.ben sana cevap yazmamış mıyım yaaa.tesadüf eseri gördüm alıntı yaptığını msjımı.