- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 34
-
- Konu Sahibi soylesenebana
İnşallah canım bende adeti bekliyorum yapistirmak icin hos inşallah olmamda :) gerek kalmazSlm kızlar bende az önce yakıyi yapistirdim. Bu hafta yumurtlama haftam inşallah fazla bekletmeden gelir bebislerimiz
Insallah canım :) ne zamandır istiyorsunuzİnşallah canım bende adeti bekliyorum yapistirmak icin hos inşallah olmamda :) gerek kalmaz
Ay sorma canım bende dün taktim yandim bittim walla zor dayaniyomben de dün reglim bittikten sonra ikinci gün yapıştırdım..feci yakıyor ama zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için
kaç gün kalacak bu yakı? arada değiştirecek miyim?
duş sonrası çıkarıp yenisini mi takacam?
bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim :)
22 ay oldu canim :) iki yila az kaldi sizInsallah canım :) ne zamandır istiyorsunuz
Selam kizlar....rica etsem, bana biraz bilgi verirmisiz?? Ben de hamile kalamiyorum.....incir kuru yapiyorum ... Hala bi haber yok.... Yakiyi sizden duydum....sormak istiyorum...bu yaki nasil bisey?? Nasil kullanmak??? Ben azeriyim, kusura bakmayin.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.tewekkur ederim....
Kızlar, yakı adet bittikten 3 gün sonra yapıştırilacak.3 gün kalacak.hayırlısı olsun..ben de dün reglim bittikten sonra ikinci gün yapıştırdım..feci yakıyor ama zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için
kaç gün kalacak bu yakı? arada değiştirecek miyim?
duş sonrası çıkarıp yenisini mi takacam?
bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim :)
Kesinlikle cok zor cnn tedavi falan goruyomusun19 ay da bizim olmuş canım temmuzda bizde iki yıl olacağız. bekliyoruz bakalım her ay dört gözle ama olmuyor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bütün isteyenlere çok zor gerçekten
Evt canım görüyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu üçüncü kullanışım. Sen görüyor musunKesinlikle cok zor cnn tedavi falan goruyomusun
Ben iki kez Serophene ve çatlama iğnesi kullandim esim birakmami istedi tedaviyi 6 ay oldu birakali hayirlisiyla bu ay baslicam tekrar inşallah rahim filmi cekildin mi sen cnmEvt canım görüyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu üçüncü kullanışım. Sen görüyor musun
Çekildim canım iki kere klomen kullanip olmayinca doktor rahim filmi istedi. Iki ay oldu cekineli. Çok şükür tüpler açık cikti. bencede cektir canım aklında bisey kalmasin benim aklıma takiliyordu acaba tüplerde mi bişey var diye ama şimdi kafam rahat bir sorunumuz yok şükür :)Ben iki kez Serophene ve çatlama iğnesi kullandim esim birakmami istedi tedaviyi 6 ay oldu birakali hayirlisiyla bu ay baslicam tekrar inşallah rahim filmi cekildin mi sen cnm
Ben cekildim cnm çoktan tıkanıklık vardi ama acildilar sukur hayırlısı olsun hepimizeÇekildim canım iki kere klomen kullanip olmayinca doktor rahim filmi istedi. Iki ay oldu cekineli. Çok şükür tüpler açık cikti. bencede cektir canım aklında bisey kalmasin benim aklıma takiliyordu acaba tüplerde mi bişey var diye ama şimdi kafam rahat bir sorunumuz yok şükür :)
Amin canımBen cekildim cnm çoktan tıkanıklık vardi ama acildilar sukur hayırlısı olsun hepimize
Walla bende çok zorlandım canim takmadim bi daha olmazsa öbür ay takarim Eğilemedim bile çok zor oldu inşallah sonu güzel olurben bugün yakıyı çıkardım ama yenisini takmadım
acaba yeniden takmalı mıydım yumartlama dönemin yeni başlayacak sonuçta?
bir daha dayanabilir miyim onu da bilmiyorum çok canımı yaktı, çıkarmak da tam işkence oldu