Yakı Mucizesi

Selam kizlar....rica etsem, bana biraz bilgi verirmisiz?? Ben de hamile kalamiyorum.....incir kuru yapiyorum ... Hala bi haber yok.... Yakiyi sizden duydum....sormak istiyorum...bu yaki nasil bisey?? Nasil kullanmak??? Ben azeriyim, kusura bakmayin.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.tewekkur ederim....

ben de dün reglim bittikten sonra ikinci gün yapıştırdım..feci yakıyor ama zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için :KK43:
kaç gün kalacak bu yakı? arada değiştirecek miyim?
duş sonrası çıkarıp yenisini mi takacam?
bilgi sahibi olanlar cevap verirse sevinirim :)

ben de dün reglim bittikten sonra ikinci gün yapıştırdım..feci yakıyor ama zor tutuyorum kendimi çıkarmamak için :KK43:
Ay sorma canım bende dün taktim yandim bittim walla zor dayaniyom

19 ay da bizim olmuş canım temmuzda bizde iki yıl olacağız. bekliyoruz bakalım her ay dört gözle ama olmuyor Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah bütün isteyenlere çok zor gerçekten

Selam kizlar....rica etsem, bana biraz bilgi verirmisiz?? Ben de hamile kalamiyorum.....incir kuru yapiyorum ... Hala bi haber yok.... Yakiyi sizden duydum....sormak istiyorum...bu yaki nasil bisey?? Nasil kullanmak??? Ben azeriyim, kusura bakmayin.. Allah hepimizin yardimcisi olsun.tewekkur ederim....

Kızlar, yakı adet bittikten 3 gün sonra yapıştırilacak.3 gün kalacak.hayırlısı olsun..

3 gün kalacaksa yumurtlama günlerinde çıkarmış olacaz öyle mi :)
ben yumurtlama döneminde de yakıyı yapıştırmalıyız gibi düşünüyordum

Evt canım görüyorum klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum bu üçüncü kullanışım. Sen görüyor musun
Ben iki kez Serophene ve çatlama iğnesi kullandim esim birakmami istedi tedaviyi 6 ay oldu birakali hayirlisiyla bu ay baslicam tekrar inşallah rahim filmi cekildin mi sen cnm

Ben iki kez Serophene ve çatlama iğnesi kullandim esim birakmami istedi tedaviyi 6 ay oldu birakali hayirlisiyla bu ay baslicam tekrar inşallah rahim filmi cekildin mi sen cnm
Çekildim canım iki kere klomen kullanip olmayinca doktor rahim filmi istedi. Iki ay oldu cekineli. Çok şükür tüpler açık cikti. bencede cektir canım aklında bisey kalmasin benim aklıma takiliyordu acaba tüplerde mi bişey var diye ama şimdi kafam rahat bir sorunumuz yok şükür :)

Çekildim canım iki kere klomen kullanip olmayinca doktor rahim filmi istedi. Iki ay oldu cekineli. Çok şükür tüpler açık cikti. bencede cektir canım aklında bisey kalmasin benim aklıma takiliyordu acaba tüplerde mi bişey var diye ama şimdi kafam rahat bir sorunumuz yok şükür :)
Ben cekildim cnm çoktan tıkanıklık vardi ama acildilar sukur hayırlısı olsun hepimize

ben bugün yakıyı çıkardım ama yenisini takmadım
acaba yeniden takmalı mıydım yumartlama dönemin yeni başlayacak sonuçta?
bir daha dayanabilir miyim onu da bilmiyorum çok canımı yaktı, çıkarmak da tam işkence oldu:KK43:

ben bugün yakıyı çıkardım ama yenisini takmadım
acaba yeniden takmalı mıydım yumartlama dönemin yeni başlayacak sonuçta?
bir daha dayanabilir miyim onu da bilmiyorum çok canımı yaktı, çıkarmak da tam işkence oldu:KK43:
Walla bende çok zorlandım canim takmadim bi daha olmazsa öbür ay takarim Eğilemedim bile çok zor oldu inşallah sonu güzel olur

X