Yakı Mucizesi

evet en geç 15 güne diyorlardı bende de böyle oldu işte geçen ay 2 gün geçikti yaptım negatif 15.gün gene yaptım negatif sonra doktora gitttim adet olmam için ilaç verdi

Merhaba ben yeniyim burda arkadasim4aylikda evliyim yumurtlama donemimi nasil ogrenicem acabaa bilede b u yaki yapstrinva beraberlik olucak mi
Yumurtlama dönemini öğrenmek için internette ovulasyon testi satılıyor canım aynı gebelik testi gibi ama o HCG yi deil LH yi ölçüyor her gün yapcaksın aynı saatlerde çift çizgi görene kadar gün aşırıda ilişki olacak çift cizgi bi kaç gün sonra silikleşmeye başlıyo o zaman bırakabilirsin ilişkiyide ölçmeyide, ben yakıyı yapıştırdıgım günü ilişkiye başlamıştım ama bende fayda etmedi 1 hafta gecikmeli adet oldum
evet en geç 15 güne diyorlardı bende de böyle oldu işte geçen ay 2 gün geçikti yaptım negatif 15.gün gene yaptım negatif sonra doktora gitttim adet olmam için ilaç verdi
Malesef adet oldum canım 1 hafta gecikmeli

Bu yakıyı yapıştırınca o yumurta akı akıntınız ne zaman oldu kızlar hemen ertesi gün oldu bende sanki acaba yumurtlamadanmı başka bir akıntımı :S

Merhaba arkadaşlar. epey oldu yazamadım buraya. İlk mesajımda da belirttiğim gibi ben adetim bittiği gün yapmıştım. Size de öyle tavsiye ediyorum. Ayıptır söylemesi duşumu alıp yaptım yakıyı. İnşallah sizde çözüme ulaşırsınız kısa sürede.

peki o şeffaf akıntı ne zaman başladı ?

evet yani yumurtlama akıntısı yumurta akı gibi diyorlar o şekilde gelmişti 3-4 gün sürdü acaba yumurtlamamı diye düşündüm

Cnm nasılsın şimdi okudum üzüldüm ya benimde tam ovülasyon testi net çıktğı günün ertesi günü kardeşim kayboldu ortadan bi anda onun telaşına düştük telini evde unutmş arkadaşına gitmiş arkadaşıyla uyuyakalmşlr çalışma yapamadık ama 8 nde adet olmam gerekiodu olmadı daha test flnda yapmadım yumurtam çatlamadı heralde daha öncede olmştu aynı his var sağ tarafta bi kütle var sanki oturunca bile sızlıyo hızlı hareket edemiorum bakım daha olmazsam doktora gitcem noldu diye ama gebeliğe ihtimal vermiorum

Canım inşallah hamilesindir belli olmaz, ben artık ümidimi kestim kendiliginden olmayacak hayrlısı bakalım bu ayda hiç ugraşmıyorum kafamada takmiyorum amaaannn ben ugraşsamda ugraşmasamda olmuyo zaten her şeyi akışına bıraktım

Bilmem cnm ama hiç sanmıorum çatlamadı yumurtam bi kez daha böle olmştu aynı his var çünkü ani hareket edince fln sızlıo

Kızlar, yakıyı bu ay yapıştirdim.haftaya adet zamanım.çeşitli belirtiler yaşadım.belki psikolojik bilmiyorum.hayırlısı..

Merhaba kızlar bende bu ay kullanicam inşallah gerek kalmazda yapmam 5 gun kaldi adetime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…