-
- Konu Sahibi soylesenebana
İlk gün yakıyo zaten canım yenilemene gerek yok dursun 3 günCanım benim yakı da sanki etkisini kaybetti.bugun 1.gün.yarın yenilesem mi ?
Tamam canımm.İlk gün yakıyo zaten canım yenilemene gerek yok dursun 3 gün
belki geç döllenmedirKızlar bugün kan testi yaptırdım sonuç negatif ama daha adetde oladımbugünle 4 gün geçti
Adetin 20. Gününden sonra eşimle aramızda bişey geçmedi ama bugün 6. Gün oldu yani en son ilişkinin üzerinden yaklaşık 16 gün geçti geç döllenme olsa şimdiye kana geçmezmiydi canım, 0,08 di kan sonucum perşembe günü kafam çok karışık inşallah geç döllenme falandır ama hiç ihtimal vermiyorumbelki geç döllenmedirbu aylarda bir sıkıntı var heralde benimde 28 güne birken 2 ay olmadım en son ilaçla oldum
3gun sonraaYaa bgun adetim bitti tamemen kizlar yarinmi yapisriraym yakiyi napaym?
ayyy bende yapıştırılıyor o gece ilişki hemen cıkartılıyor demişlerdi öyle yapmıstım..tekrar alıp 3 gün bekleteyim yaaaa inş faydasını görürüm3gun sonraa
Valla ben öyle bilmiyommayyy bende yapıştırılıyor o gece ilişki hemen cıkartılıyor demişlerdi öyle yapmıstım..tekrar alıp 3 gün bekleteyim yaaaa inş faydasını görürüm
insallah canım sonucu haber verirmisin özelden mesal atKizlar ben 3 ay yaptim bende de esimde sorun yok ama sadece o acilar yanima kaldi simdi presed diye bi jel var onu denedim insallh bakalim darisi hepimize artik yoruldum cubku 1 hafta var reglime haber veririm insallh size umudunuzu kirmak icin yazmadim ben 3 ay bu yaki yuzunden cok umutlandim hatta adetim bile gec geldi testler falan sizon icon dedim insallh sizr vesile olur
Merhaba ben yeniyim burda arkadasim4aylikda evliyim yumurtlama donemimi nasil ogrenicem acabaa bilede b u yaki yapstrinva beraberlik olucak miAdetin bittikten 3 gün sonra yapıştır 3 gün dursun canım benim teyzem bu konularda bilgilidir o öyle yapıyor 2. Yakı kullanmıyor burda okuduklarımda kaldırıp tekrar yapıştıranlar var benimde şuan 3. Günüm yarın sabah kaldıracam tekrar yapıştırmıycam yakının üzerinde de yapıstırılan yere 14 gün sonra tekrar yapıstırın yazıyor zaten, bende ovulasyon testi yapıyorum kaç gündür daha çift izgiyi görmedim 2-3 güne kadar anca görürüm heralde :)
Adetin bitiminden 3 gün sonra yapıştırılacak.3 gün kalacak.2-3gün sonra da yumurtlama günü oluyor.Slm kızlar adetten sonra yapıştırıcı ilişki ne zmn olacak anlamadım bir de yumurtaların büyüdüğünü gösteren testin adı ne nasıl yapiliyor
Teşekkür ederim ben de denemek istiyorum Rabbim hasretini çeken herkese nasip etsin insallahAdetin bitiminden 3 gün sonra yapıştırılacak.3 gün kalacak.2-3gün sonra da yumurtlama günü oluyor.
o testin adı,ovulasyon testi.eczacılar bilir.