Yakarca Tatarcık belası

Wanniya

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2023
701
290
Arkadaşlar uyku kalitem zaten yok bir de yakarca belası var başımda ne yaptıysam olmuyor cami acmayinca ev hava almıyor . Gece ortaya çıkıyor ısırdığı yerim fındık ceviz büyüklüğünde şişme değilde kabariyor yuvarlak şekilde yanıyor kaşınıyor vücudumu ortsem suratımı ısırıyor yarım saat sonra bı daha gece yakarca sineği avına cikiyorum hirsimdan bildiğiniz kavga ediyorum bıktım kısacası aynı sorunu yaşayip çözüm bulan oldu mu ? Sineksavar kullandım fakat vücudumu kizartiyor oda

Sineklik taktırıp yatmadan önce yarım saat raid sinek öldürücü ile ilaçlama yapıp sineklikle odayı havalandırıp yatacaksınız mis.
Sizin olmayan bir evden bahsediyorsanız tatil gibi üzerinize off boşaltıp uyuyacaksınız

Sineklik taktırıp yatmadan önce yarım saat raid sinek öldürücü ile ilaçlama yapıp sineklikle odayı havalandırıp yatacaksınız mis.
Sizin olmayan bir evden bahsediyorsanız tatil gibi üzerinize off boşaltıp uyuyacaksınız
Off kullandim ilk zamanlar bir sorun yapmadı hamileliğin 3 4 ayında aynı ilacı yeniden aldım sıktıgım an vücudum kıpkırmızı oldu bir kaç sefer daha denedim aşırı sekilde kızardı doğal yağ falan var mıdır bilginiz var mı bebeğe de zarar vermeyen

Bende metal olan sinekliklerden var, sabit acilip kapanmiyor. Kediler onlari yirtamiyor
Teşekkür ederim bı bakayim ben onlara internette falan bulurum herhalde . En azından bebeği isirmazlar doğduğun da kediler de yırtıp deli deli hareketler yapamaz Camın dışına mermere oturmaya kalkıyorlar en üst kat bir de hepimizin de güvenliği sağlanmış olur

Teşekkür ederim bı bakayim ben onlara internette falan bulurum herhalde . En azından bebeği isirmazlar doğduğun da kediler de yırtıp deli deli hareketler yapamaz Camın dışına mermere oturmaya kalkıyorlar en üst kat bir de hepimizin de güvenliği sağlanmış olur
Evet ben de kediler icin yaptirmaya baslamistim. Sonra cocuklar da dogunca bircok acidan rahat ettik

Off kullandim ilk zamanlar bir sorun yapmadı hamileliğin 3 4 ayında aynı ilacı yeniden aldım sıktıgım an vücudum kıpkırmızı oldu bir kaç sefer daha denedim aşırı sekilde kızardı doğal yağ falan var mıdır bilginiz var mı bebeğe de zarar vermeyen
Flymix diye bir ürün var bebeğim için kullandım bu yaz. Bir sorun olmadı. Doğal yağlardan oluşuyor.

kaşınınca küp şeker ıslatıp koyuyordum eşim tv de görmüş inanmıyordum ama kaşıntıyı aldı

Antalya'da misiniz konu sahibi? Beni Antalya'da çok yakarca yemişti de bu havalarda Antalya henüz sıcaktır :KK61:

X