N nazlinrn Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 17 0 6 34 Sakarya 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nazlinrn #1 Halide yüksel hanıma giden varmi arkadaşlar veya yakacik kadin doğumda onereceginiz başka doktor
sukut oğlum olsun istiyorum İNŞ Kayıtlı Üye 6 Ekim 2009 841 33 118 İzmir 28 Şubat 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nazlinrn #2 canım arkadaşımın gebelik tahlilini ve akrabasının ameliyatını Dr.saadet hanım var çok meth etti memnun kaldı.smini çok duydum onu bi araştır istersen
canım arkadaşımın gebelik tahlilini ve akrabasının ameliyatını Dr.saadet hanım var çok meth etti memnun kaldı.smini çok duydum onu bi araştır istersen
N nazlinrn Üye Kayıtlı Üye 21 Ocak 2014 17 0 6 34 Sakarya 1 Mart 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi nazlinrn #3 Sagol tatlim cvp verdin iicn ya onu bende duydumda kadina gün almak zor cok yoğun masallah bakalim bu defalik halide hanma gidim duruma gore hareket ederim
Sagol tatlim cvp verdin iicn ya onu bende duydumda kadina gün almak zor cok yoğun masallah bakalim bu defalik halide hanma gidim duruma gore hareket ederim