Yahya Alp'im dünyama hoşgeldin

firstNimbus

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
4.116
13
358
46
yıl 2002 temmuzun 14 ünde evlendik hayatımın aşkıyla...herşey çok güzeldi düğün borçlarımızı ödemek adına ilk bir yıl bebek düşünmüyorduk ama öyle sıkı sıkıyada korunmuyorduk.Allah verirse hesabı yani.bir yılı doldurduk ve hadi bebek gelsin evimiz şenlensin istedik.veee kabus başladı....
korunmayı bırakınca planlı gebelik için k.doğum uzmanının yolunu tuttuk ve bizim normal yollarla bebek sahibi olamayacağımızı öğrendik.tüp bebekten başka şansımız yoktu aşılama bile olmazdı.yıkıldık tabiki...
özelliklede eşim psikolojisi bu konuda epeyce bozuldu.neyseki henüz gençtik epeyce vaktimiz vardı beklemek alışmak durumu sindirmek için.böylece 2003 ten 2009 un ilk ayına kadar bekledik.ama nasıl beklediğimizi birde bana sorun her ay belkide bir mucize olur mu düşüncesiyle geçen hayal kırıklığı...
nihayet 2009 ocak 1 de bizde tedaviye başladık herşey çok güzeldi olumlu bir tedavi süreci sonunda hayallerim gerçek olmuştu hamileydim...
sonra bebeği görmeyi umut ederek gittiğimiz doktordan dış gebelik olduğunu ve ameliyat olacağımı öğrenerek çıktık...
ameliyat,bebeğimin gidişi,acılar...
ama yılmadık hemen tedaviye devam ettik bu sefer olmadı...
sonra tekrar...
yine olmadı...
sonra yani bu kez yani 4. denemede umutlar tükenmek üzereyken yahyama kavuşacağımızı öğrendik gerçi içten içten biliyorduk çünkü geleceğini ve adını yüce rabbim belirlemişti bile...
sıkıntılarla geçen heran bebeğimi kaybetme tehlikesi yaşadığım nadir görülen bir durum yüzünden doktorumuz 3 kilo olduğunda alacağımızı söyledi yahyamı kucağımıza
son zamanlarda yaşanan sıkıntılar doktorumuzun değişmesi hastane yatışı derken işte o gün gelip çatmıştı 2 mart sabahı 8:30 da sezeryana girdim ve 9:10 da yayham dünyaya gözlerini açtı.minik mucizem artık benimleydi.dünyanın en güzel duygusu bu...
onun dünyaya benim ona alışmamla geçen 6 günün sonunda bunlarıda yazmak nasip oldu işte...
narkozdan az önce benim gibi bu yolda uğraş veren henüz benim tattığım bu güzel duguları tadamamış tüm arkadaşlarım için dua ettim.inşallah rabbim onlarada en kısa zamanda mucizelerini gönderir...
inşallah rabbim böyle meleklerini bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmaz...
AMİNNNNNNNN........

en kıymetlinize kavuştunuz demek o kadr uğraşın sonunda nihayet:) Allah sizi birbirinize bağışlasın, isteyen herkese de zor da olsa versin inşallah

cnm benim bak seni bu topiktede yakaladım
Allahım sana yaşattığı o en güzel duyguyu bizede yaşatsın inş...
yahya alp'ini en mutlu sağlıklı sorunsuz şekilde büyütmen dileğiyle cnm benim
bizi unutma (pozitif sonuç alıp bekleyenler topiğini)

benide tanıyosun zaten canım yayamızı çooooooooook öpüyorum rabim hep güldürsün yüzünüzü hayatım bebişin seni yordukça bizlere dua et :)))))))

ayyyyy ne güzel kavuşmuşsun kuzuna....
maşallah subhanallah size....
hayırlı evlat olsun bebeğin güle güle büyüt canım...
bizide dualarında unutma....
bende 4.deneme için bekliyorum bakalım....

seni hatırlıyorum arkadaşım.ben de o sıralarda tüp bebekle uğraşıyordum.4.deneme de düştü benim.sonraki ay tedavisiz hamile kaldım.ne güzel çabalarının sonucunu almışsınibebiş kollarında şimdi.

canım hayırlı uğurlu olsun ...Allah analı babalı büyütsün inşallah ..hikayen sıkıntılı başlamış güzel bitmiş .. ..
müsait olunca bizim topiğe girersin ... bekliyoruz ...

Son düzenleme:

benide tanıyosun zaten canım yayamızı çooooooooook öpüyorum rabim hep güldürsün yüzünüzü hayatım bebişin seni yordukça bizlere dua et :)))))))

canım hayırlı uğurlu olsun ...Allah analı babalı büyütsün inşallah ..hikayen sıkıntılı başlamış güzel bitmiş .. ..
müsait olunca bizim topiğe girersin ... bekliyoruz ...
çokk teşekkürler kızlarrr
elbette geleceğim topiğe biraz daha düzenimizi kuralım sizleride birlikte doğuma hazırlayacağız inşallahh

ayyyyy ne güzel kavuşmuşsun kuzuna....
maşallah subhanallah size....
hayırlı evlat olsun bebeğin güle güle büyüt canım...
bizide dualarında unutma....
bende 4.deneme için bekliyorum bakalım....
canımmm mavicim çok teşekkür ederim.inşallahhh en kısa zamanda darısı başına canım benim.doğuma girmeden az önce çok dua ettim sizin için.inşallah rabbim duamı kabul eder canım.şimdide aklıma geldikçe sık sık ediyorum tabiki

bende seni hatırlıyorum cemrecim.çok üzüldün ama rabbim mucizesini göndermiş bak.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın sende.buradan öykünüde okumak nasip olur inşallahhh

bende seni hatırlıyorum cemrecim.çok üzüldün ama rabbim mucizesini göndermiş bak.hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın sende.buradan öykünüde okumak nasip olur inşallahhh

benim de doğum nisanda.kızım olacak.inşallah paylaşacağım günler de gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…