Lekeler, Çiller yahu ben bu cildiye doktorlarını anlamıyorum

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
Anlamıyorum gerçekten. Cildim çok problemli değil. Ama yanak kısmında lekeler var. Sivilce izleri. Ve inanılmaz kuru cildim ki krem falan fayda etmiyor sanki sildimin üstünde bi katman var gibi. Gittim doktora. Bi ilgilen bişey yap. Bunlar kozmetiğe girer ben sana şu markanın temizleyicisini nemlendiricisini tonigini öneriyim dedi gönderdi beni!!

Anlamıyorum gerçekten. Cildim çok problemli değil. Ama yanak kısmında lekeler var. Sivilce izleri. Ve inanılmaz kuru cildim ki krem falan fayda etmiyor sanki sildimin üstünde bi katman var gibi. Gittim doktora. Bi ilgilen bişey yap. Bunlar kozmetiğe girer ben sana şu markanın temizleyicisini nemlendiricisini tonigini öneriyim dedi gönderdi beni!!

Canım al benden de o kadar ! Anlamıyorum neden böyle davrandıklarını :95:

Şu güne kadar hangi cildiyeye gittiysem aynen bu şekilde davrandı. Benim cildim yağlı,leke problemim ve yağlanma problemim var. İlaç verdi. İlaç dediğim krem ve şampuan. Kullandım hiç bir işe yaramadı. Tekrar gittim. Verdiği hiç bir şey yok kozmetik şampuan temizleme jeli verdi. Normal herkesin bildiklerinden. Gül suyuyla sil dedi cildini :100: Zaten yapıyorum be kadın ! Versene bi hap.

Yok veremezmiş 1-2 ay bu şekilde tedavi gerekliymiş. Zaten yıllardır gül suyu kullanıyorum ki ben ! :105:

bizim de bi tanıdık cildiyeciydi, güneş lekelerimi nasıl geçircem dedim çözümü yok dedi.
lazer filan var ama sonradan yine oluşuyo dedi.
anlamadım bu işi ben, kansere bile çözüm buldular bi güneş lekesine mi çözüm yok

Bende dermatologa gittim tahlil falan yaptı banada krem falan vermedi.Gerçi hastane duvarıyla mı konuştum,doktorla mı orası muamma.Zaten kendi cildide pek ahımşahım değildi:)Zaten suratsız davranınca dünya güzeli olsalar ne yazar.Bayan değil erkek olsa belki doktorluğunu ii yapardı.Alayı böyle ya kadın dr,kadın kuaför hepsi kadına karşı çok bilmiş ama bişey becerememiş,:50:

Back
X