Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yahşi cazibe koltuk takımı, gir siyah mı yoksa orjinal rengi haki mi

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

betican

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
466
42
KIZLAR MERHABA,

BEN SALONUMU YENİ DEĞİŞTİRMİŞTİM. SİYAH BEYAZ YAPTIM AMA KOLTUKLARDA SORUN ÇIKTIĞI İÇN DEĞİŞİM YAPILCAK YAHŞİ CAZİBENİN KIOLTUK TAKIMINI BEĞENDİK.
MODEL TAMAM AMA RENKTE ÇOK KARARSIZIM , BENİM SALONDA BEYAZ ÜSTÜ SİYAH DESENLİ DUVAR KAĞIDI, SİYAH HALILAR, BEYAZ VE SİYAH MASA VAR.
TÜLLERİM DE BEYAZ ÜSTÜ GRİ SİYAH DESENLİ.
ŞİMDİ MAĞAZADA KOLTUĞUN ASIL RENGİNİ GÖRDÜM ÇOK BEĞENDİM BU OLSUN DEDİM AMA EVE GELİP BAKINCA NE ALAKA DİYE KALDIM.
ŞİMDİ DE AHŞABI SİYAH , NORMAL OTURMA YERLERİ GRİ İSTİYORUM
AMA KÖTÜ OLURSA DİYEDE KORKUYORUM BAŞTAN BERİ GRİ İSTİYODUM AMA CESARET EDEMEDİM.
NE OLUR YARDIM EDİN SİZCE NE RENK OLSUN, KESİNLİKLE SİYAH OLMASINI İSTEMİYORUM, ÇOK ACAYİP TOZ GÖSTERİYOR.
BU ARADA ACABA 2 TANE ÜÇLÜYÜ GERİ DİĞER 2 TEKLİYİ SİYAH MI YAPTRISAM O DA AYRI BİR SORU TABİKİ

NORMAL HALİ
Yahşi Cazibe Dönerli Koltukları – Yahşi Cazibe Koltuk Takımı | Dizimodası.com | Dizi | Moda | Magazin | 2011

GRİSİ DE AŞAĞIDA
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

NOLUR ACİL FİKİR VERİN HABER BEKLİYOLAR

canım bende sütlü kahve olanı var, benim fikrim kullanan olarak ilki yani krem yada kahve tonları hem şık hem modern hemde kullanışlı

KIZLAR MERHABA,

BEN SALONUMU YENİ DEĞİŞTİRMİŞTİM. SİYAH BEYAZ YAPTIM AMA KOLTUKLARDA SORUN ÇIKTIĞI İÇN DEĞİŞİM YAPILCAK YAHŞİ CAZİBENİN KIOLTUK TAKIMINI BEĞENDİK.
MODEL TAMAM AMA RENKTE ÇOK KARARSIZIM , BENİM SALONDA BEYAZ ÜSTÜ SİYAH DESENLİ DUVAR KAĞIDI, SİYAH HALILAR, BEYAZ VE SİYAH MASA VAR.
TÜLLERİM DE BEYAZ ÜSTÜ GRİ SİYAH DESENLİ.
ŞİMDİ MAĞAZADA KOLTUĞUN ASIL RENGİNİ GÖRDÜM ÇOK BEĞENDİM BU OLSUN DEDİM AMA EVE GELİP BAKINCA NE ALAKA DİYE KALDIM.
ŞİMDİ DE AHŞABI SİYAH , NORMAL OTURMA YERLERİ GRİ İSTİYORUM
AMA KÖTÜ OLURSA DİYEDE KORKUYORUM BAŞTAN BERİ GRİ İSTİYODUM AMA CESARET EDEMEDİM.
NE OLUR YARDIM EDİN SİZCE NE RENK OLSUN, KESİNLİKLE SİYAH OLMASINI İSTEMİYORUM, ÇOK ACAYİP TOZ GÖSTERİYOR.
BU ARADA ACABA 2 TANE ÜÇLÜYÜ GERİ DİĞER 2 TEKLİYİ SİYAH MI YAPTRISAM O DA AYRI BİR SORU TABİKİ

NORMAL HALİ
Yahşi Cazibe Dönerli Koltukları – Yahşi Cazibe Koltuk Takımı | Dizimodası.com | Dizi | Moda | Magazin | 2011

GRİSİ DE AŞAĞIDA
Yeniden Yönlendirme Bildirimi

NOLUR ACİL FİKİR VERİN HABER BEKLİYOLAR

Arkadaşlar teşekkürler peki tekliler siyah mı yoksa gri mi olsun bu arada teklilerin üzerinde yarım halka şeklinde siyah desenler olacak

bence griler daha güzel. 3lü 2 adet ve teklilerden de 2 adet alırsan teklileri berjer gibi kullanabilirsin. siyah değişik hava katar. güzel durur bence. yok değişik olmasın. sıradan iyi gider dersen siyah yaptırma.

X