Yukarıdaki elbise 30 liradır önündeki kare tokanın bir taşı düşmüştür 2 kere giyilde 38_36 beden uyumludur normalde 50 lira fakat hem tokanın bir taşı eksik hemde etek uçlarında çok ufak lekeler var kuru temiLemeyle çıkar arkadan çaprazdır askıları
Yukarıdaki elbise 40 liradır 38-36 beden uyumlu özelden göğüsaltı gibi kısımlarıda ölçüp knuşabiliriz her iki elbisenin de göğüs kısımlarında süngerler vardır iç çamaşırsız rahat giyilir
Bu elbise 36 bedene uygundur ama ölçüre göre 38 bedenede oluyor özelden ölçüleri konuşabiliriz fiyat 20 tl
Ceket pantolon hiçbir sıkıntısı yoktur kalitelidir 38 beden 50 lira
Yukarıdaki etek ceket takım 1 kere giyildi ceket içindeki bluz dahildir sıfır kollu etek diz üstü 38 beden 50 lira
Mini elbise nar çiçeği 38 beden 20 lira
Vizon diz üstü elbise lcw dan aldım 38 beden kollar katlanabilir kesimi güzel vücutta güzel duruyor 20 lira
Siyah dar mini elbise m beden fakat sanki kalıbı dar gibi 1 kere giyildi fiyat 10 lira çünkü kemeri vardı taşınırken kaybetmişim bide fermuarın orda ufacık bi sökük vardı ama ben diktim elbise çok temiz elinizde ince kemer var ise kombin yapabilirsiniz
Kışlık mini elbise xl beden ama kalıbı dar 38 - 40 rahat olur kısa kollu ama kumaşı kışlık deri ceket ve çizmeyle çok güzel kombin olabilir :) 20 lira
Penye siyah mini salaş balon etek elbise hem yaz hem kışın giyilebilir bolerosu mevcut ve çok sıktır kolları dantelli ve uzun standart beden fiyat 15 tl çünkü penye kumaşta çok az pamuklanma var isteyene veririm
L beden fakat kalıbı dar gibi bence m beden 1 kere giyildi temiz kollar dantel vizon rengi 10 tl
Arkadaşlar kapandığım için elimden çıkarıyorum ürünler hakkında detaylı bilgi ve foto isterseniz özelden konuşabiliriz