yağmurdan sonraki toprak kokusu

ikolojii

εїз
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2014
44
40
88
Önceki konularımı okuyanlar bilir kendime söyle misler gibi kokan sabunlu parfum aradığımı. Ama hala tam da bu diyebileceğim bir parfüm bulamadim ama yılmadan arayışlara devam:) Aramaya devam ederken kendime alternatif bi secenek daha sundum. Şöyle yağmur sonrası toprak kokusu (yok zor yani keşke yapilsa) ona benzer bir koku arıyorum. Yeşil yesil koksun böyle orman gibi :) onerileriniz için şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleme:
Sagolasin canım bakicam en kisa surede bu parfüme sen benzetiyosan dogrudur:)

Birde Jannacım chloe signature severek kullandığını biliyorum bende çok gül gül kokuyor o parfum. Chloe leau olan versiyonunu denedin mi yeşil renktekini:/

isteğin gülümsetti ben:=))) o zaman sana Dolce Gabbana Light blue yu öneriorum... tam bahsettiğin gibi bir koku ama çok kalıcı değil

Burberry london yağmurdan sonraki toprak kokusu Çiçek kokusu konseptiyle piyasaya çıkmıştı zaten biraz andırıyor bir dene istersen

Estee Lauder Pleasures ve Pleasures Aqua olabilir bu tarz. Clean Reserve Rain ve Derek Lam Rain Day de isimlerinden anlasildigi uzere uygun olabilecek kokular ama bulmak kolay mi bilmiyorum.

Burberry londonda ayni bu sloganla cikmisti yanlis yazmadi dogru diyor
Ben my burberry odaklanınca öyle anlaşıldı tabı bide londonı hiç yagmur sonrası toprak kokusuna benzetmediğimden my burberry kast ettiğini düşünmüştüm canım:)

Ben my burberry odaklanınca öyle anlaşıldı tabı bide londonı hiç yagmur sonrası toprak kokusuna benzetmediğimden my burberry kast ettiğini düşünmüştüm canım:)
Bende tam tersi my burberry i fazla sekerli buldugumdan hicde yagmurdan sonra toprak kokusunu andirmadi bana bu terime en cok londonun kokusu uyuyor zannimca

İstanbul fatihte 3 sene once bir parfümeri açılmıştı parfümden ziyade esans satiyolardi kisa surede kapandi. Kokular dubaiden geliyomus. Kucuk bi deneme boyu almistim ve aldigim kokunun adi yagmurdan sonraki toprak kokusuydu. Tam olarak oyle olmasa da gercekten cok guzel misler gibi bi koku. Ama sana soyleyebilecegim bir adi yok su an satildigini bildigim bir yerde yok

Hermes merveilles

avonun soft musk adlı parfümünü kullandım yılllardır ,bende hafif sabun etkisi yaratıyordu zevk meselesi ama ben seviyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…