yagmurdan kacarken doluyami tutuldum...

Ev sizin evinizse şimdi nereden orada yaşamıyorsunuz gidin o eve başka iş bulun

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...igim-kocamla-bosaniyoruz-cook-uzgunum.637348/

Önceki konun,eşin çalışmamış,dövmüş,en son senı bunu ıstemıyorum dıye babanın evıne bırakmış,baban sahip çıkmış,adam içip eve gelmeyıp senı dovuyormus,hesap soruncada ölduresıye dövüp babanın evine bırakmış,zaten çalışmayıp sırtından gecınıyormus,babanı suclayacagına anlamaya calış bence,sıkıca sarıl babana,eskı hayatında özleyenecek bişi yok bence

kocanla iyiydin neden bosandin ki? bosu bosuna basina dert acmissin. aileni hic mi taniyamadin onceden. birisi 7'sinde neyse 70'indede oyledir. kocanada sana da yazik olmus. birak silselerdi. en azindan aile yasi tutardin ama rahat guzel bir evin yuvan olurdu. artik olan olmus. isin gucun varsa baska yerde calismaya basla ve kendine yeni bir hayat kur.

Esim şimdi çalışıyor ve oda çok pismanim diyor çünkü oda mutlu değilmiş..bben herseyi zamana birakicam..ben aile baskisindan dolayi eşimi tanıyamadım ve aile baskisindan bosandim mutsuzum sevgimi eşime belli edemedim ailemden sevgi gormedim ki aileme herseyi yansittim dost bildim ama degillermis..aailem beni zorluyor sabrimi babamdan da dayak yedim valla biz oturup anlasamiyoruzki

ee dön o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…