aslında nemli hava bazı insanların vucudunu etkiliyor ama sizin psikolojik de olabilir mesela benim kapalı puslu hava tüm modumu emer uyku yapar çay kahve içmeden beynim calısmaz şimdi reflü hastalıgı ile bogusuyorum ki bu nedenle midem kötü....hava puslu bu daha kötü demek.reflüden cay kahve yasak...zor yani
bir de cocuklukta geçirilen travmalar yada izlenen bi dizi bi film bi hikaye...siz hatırlamıyor olsanız dahi bilincaltındadır etkiliyor olabilir
mide hastalıklarını okuyun ilk iş etkileri sizde normal günlerde de varsa midenize baktırın derim
yok orada sorun cıkmaz ise psikolog yada psikiyatrist e gidin.bu travma mesela cok basit örnek vereyim ilk aklıma geleni...kişi evin camını siler yada arabasını yıkatır bunu ne zaman yapsa yagmur yagar:) buna uzulur kafaya bunu takar bu kadar yoruldum ettim masraf ettim bosa gitti diyebilir bu da bir travmadır asırı ise bu tepkiler bu tepkilerin ruhta yada bilincaltındaki etkileri geri donusleri herkes ıcın farklı olabilir bu olayı sizin değil annenizin yasaması bunu görmeniz yada anlatması ---bi dizi bi film bi tiyatroda izlemeniz ---olayların etkileri herkes icin farklıdır.
bence insan ne kadar isterse istesin kendi kolay kolay her yagmur yagınca kusamayabilir he kendini kusturabilir malum eliyle falan ama sizin anlattıgınız baska bir şey.diğer zamanlarda da kustugunuzu yazmıssınız midenizi kontrol ettirin derim yagmur yagısı stresi midede sıkıntı varsa kusturur bakın mevzular iç içe gecmiş gibi ama aslında basit.stresi azaltmaya bakın geçmiş olsun