yağmur çamur bize vız gelir hadi izmirliler :) buluşuyoruz

betay

herşey OKYANUS için
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
131
0
96
İzmir
yağmur çamur bize vız gelir hadi izmirliler :) buluşuyoruz
arkadaslr bıkaç gun önceden konustuk pazar günü buluşalım piknik gibi yapalım dedik.gecen yılkı sahılde yaptıgımz piknıgı hatırlayanlar vardır mukakkak.
işte onun gibi bişey yapalım dıyoruz.
diyceksınız ki daha önce haberimiz olsaydı bizimde haberımız yoktu walla bırden hadi dedik birbirmize. peri ablam bumuyani...
bize katılmak isteynler yarın saat 14 00 da ksk iskelede bulusacagız.oradanda ksk anıtının bıraz ilersinde bi oto park var orda kı çay bahcesinde piknik yapıcaz.hava illakı musade etmem size derse değiştirirz mekanımızı :==)
bize kım engel olabilrkı dimi...
gelmek isteyenler bi çeşit ikramıyla buyursun gelsin..telle ulaşmk ısteybnler bana msj atsın bumuyanının cep telini verim size onunla irtibata gecin.olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

açıkcası son 1 gün önce açıldığı için ben görmedim ki benim gibi kimse görmemiş
daha önceden bilseydim annemide takar peşime gelirdim yerimseniben
ama planlar yapıldı malesef size iyi eğlenceler diliyorum a.s.

damlacım zamn haftaalr öncedn yapılan bı plan değilki bu.nasibı olan gelir napalım.
göruşmelyı epey oldu.göruselımisterdık.yinede fırsatınz olursa bı cayımız ıcmeye beklerız

damlacım zamn haftaalr öncedn yapılan bı plan değilki bu.nasibı olan gelir napalım.
göruşmelyı epey oldu.göruselımisterdık.yinede fırsatınz olursa bı cayımız ıcmeye beklerız

gelemedik canım ya dedim ya cumartesi plan yaptık :1no2:
umarım bir dahaki sefere olumunekankayizsmile

hımmm ben yıne yoktum ızmırde
The orjınalım ınsallah ben ordayken yıne buluşma olurda bende yıne oglumu takar gelırım he he..
Ay bu arada bumuyanının nıckımı degıştı hıç göremıyorum

yine çok güzel bir gündü.. betaycığım resimlerimizi ekler.. ama ben yorumumu bir an önce yapmak istedim. doya doya sohbet ettik. bazı konuları konuşarak hallettik... çok güzeldi kısacası.her zaman diyorum yaa kızlar sizi çok seviyorummmm.

betülcüğüm haber vermişti,fakat bizde plan yapmıştık ailece,pikniğe gitçektik, eşimin abisinin vefatından dolayı gidemedik ,
resimleri bekliyorum...

merhaba betül mesajını aldım bende görüşmek isterim özel mesaj atamıyorum 50 sms olması gerekiyor cebinden ararım iki gündür hastayım inş çabuk geçer bayramdan sonra görüşelim k.i.b

betülcüğüm bi fotoğraf varya sende buluşmuşsunuz ağaç var önünde çekilmiş arkadaşlar gözlükçü var bide arka tarafta benim evimin tam karşısı ordamı oturuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…