Fondöten konusunda baya bir sıkıntı çektim .Çünk hafif sivilce var yüzümde ama esas problemim yağlanmaydı.la roche posay toleriane teint fluid kulandığım en mükemel fondötendi .Çünkü hem ten rengimin aynısydı (bende beyaz tenliyim) hemde kapatıcılığı mükemeldi.Svilceleri de kururtucu özelliği de vardı ama şu anda piyasda yokestee double wear aldım.fakat yüzümde resmen ağırlık hissettim.yüzümün gözenklerinin kapandığını hissetm diyebilrim.Ayrıca yüzümen çıkarmak için kaç tonikli pamuk harcaığımı dahatırlamıyorum.Günlük bu kadar makyajyapmayı da sevmiyorum ..Şu anda loreal infallible kullanıyorum.Hiç fena değil.yağlanma yapmıyor. Açık tenli olmama rağmen kullandığım tonu çok güzel.maske gibi durmuyor.Dans ve tiyatro eğitmeniyim o kadar harekete rağmen yüzümde akşam saatlernde hiç sıkıntı olmuyor.ama en önemlisi benim için dediğim gib yağlanma yapmıyor.tonu 125 naturel rose.br deneyin derim.dahaaçık 2 tonu daha var.fiyatı 45 tl civrında.daha da uygun..sevgiler..iyi bayramlar..:)
(özel mesaj yollyn arkadaşlar henüz özel mesaj yolama hakkım yok ama cevap burada[/