Pudra, Fondöten, Kapatıcılar yağlı ve problemli ciltler için sonunda bir fondöten buldumm...

ilitya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
38
1
Fondöten konusunda baya bir sıkıntı çektim .Çünk hafif sivilce var yüzümde ama esas problemim yağlanmaydı.la roche posay toleriane teint fluid kulandığım en mükemel fondötendi .Çünkü hem ten rengimin aynısydı (bende beyaz tenliyim) hemde kapatıcılığı mükemeldi.Svilceleri de kururtucu özelliği de vardı ama şu anda piyasda yok estee double wear aldım.fakat yüzümde resmen ağırlık hissettim.yüzümün gözenklerinin kapandığını hissetm diyebilrim.Ayrıca yüzümen çıkarmak için kaç tonikli pamuk harcaığımı dahatırlamıyorum.Günlük bu kadar makyajyapmayı da sevmiyorum ..Şu anda loreal infallible kullanıyorum.Hiç fena değil.yağlanma yapmıyor. Açık tenli olmama rağmen kullandığım tonu çok güzel.maske gibi durmuyor.Dans ve tiyatro eğitmeniyim o kadar harekete rağmen yüzümde akşam saatlernde hiç sıkıntı olmuyor.ama en önemlisi benim için dediğim gib yağlanma yapmıyor.tonu 125 naturel rose.br deneyin derim.dahaaçık 2 tonu daha var.fiyatı 45 tl civrında.daha da uygun..sevgiler..iyi bayramlar..:)
(özel mesaj yollyn arkadaşlar henüz özel mesaj yolama hakkım yok ama cevap burada [/

canım la roche posay toleriane teint fluid fondöten kuru ciltlere uygundur falan diyor açıklamasında o yüzden yağlanma ya da sivilceye neden olmaz mı? gerçi senin de cildin yağlıymış sanırım memnun kaldığını söylüyorsun da ne biliyim zaten sivilce problemim var biraz bi de o kuru ciltlere özelse iyice mayın tarlasına dönmesin yüzüm =) almayı düşünüyorum da emin değilim double wear kullanıyorum ben de memnunum şimdilik ama tabi daha iyisi varsa onu tercih ederim =)

dedğim gibi canım bende yağlanma pek yapmadı ki benim cildim baya yağlı ama zaten nedense piyasa da yok.. her cilt tipi farklılık gösteriyor tabi.benim sıkıntım kapatıcılık özelliği olacak ama gün boyunca yağlanma yapmayacak.. max factor kullanıyordum mesela,o gün içerisinde cilt tipimden dolayı resmen çamur gibi oluyordu yüzümde.dediğim gibi estee'da bana ağırr geld biraz.Ama şu an loreal infallible dan çok memnunum..hafif bir formülü var.yağlanma kesinlikle yapmıyor,renk tonları çok güzel,açık renkler için 3-4 renk tonu ar.maske gibi durmuyor.kapatıcılık özelliğide çok güzel.maddi olarak daha da uygun..hatta önce sonra resimlriniçektim cildimin ama yüklyemedim..ben çok memnunun.ama tabi her ciltte aynı olmayabilir...öptüm canım iyi bayramlar...
'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…