Cilt Bakımı Ürünleri Yağlı T Bölgesi olan bir cilt için sivilce çıkarmayan nemlendirici

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

heidi139

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
404
9
selam kızlar benim T bölgem yağlı diğer bölgeler de kuru gibi ama ne sürsem sivilce çıkarıyor. nemlendirici sürünce sivilce çıkıyor oralarda da T bölgemde zaten çıkıyor. Sabunla yıkıyorum ama ne zamandır yanaklarım dudak kenarlarım falan kupkuru olmuş durumda. hem nemlendirsin hem de sivilce çıkarmasın istiyorum.

bir de son zamanlarda çok makyaj yapmaya başladım göz altlarıma falanç temizlerken nasıl bir yol izlemeliyim. bir de gözaltımda kızarıklık ve morluklar var nasıl giderebilirim?

ben de aynı dertten muzdarıpım ya aslıdna yaglı bır cıldım yoktur ama t bolgesınde var sıyah noktalar falan herkese ıyı gelen bepanthene bıle ben de sıvılce cıkartıyor hem nemlendırıcı hem de gunes koruma faktoru ıceren bır nemlendırıcı arıyorum ben de hem yuzumu parlatsın hem de yaglandırmasın ıstıyorum:)9

aynen ya o krem ben de de sivilce çıkardı. iğneli epilasyon yaptırıyorum çeneme oraya sürmem gerekiyordu sürdüm ve çevresi sivilce oldu bi müddet.

Canım nemlendirici olarak bilemiyeceğim fakat gözaltı morlukların için ozon yağını şiddetle tavsiye ederim..Doa kozmetik ten alablilirsin..Yüzde yüz orjinaldir ve fiyatı çok çok uygundur..Linkini atıyorum incelersin sayfayı yardımcı olunmasını istediğin konularda ordan arkadaşlar yardımcı olurlar aklına yatarsa alır kullanırsın...
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...ri-sabunlari-kati-parfumleri-kullananlar.html

nemlendirici olarak mecit efendinin kayısı çekirdeği kremini kullanmanı öneririm karma ciltler için ideal

canım teşekkür ederim sayfayı incelemeye başlıyorum şimdi. sen kullandın sanırım ozon yağını ne adar zamanda geçti ya da azalmaya başladı?

nemlendirici olarak mecit efendinin kayısı çekirdeği kremini kullanmanı öneririm karma ciltler için ideal

güzel bir tevafuk oldu aslında ben de mecitefendinin kara üzüm çekirdeği kremini kullanmıştım minik bir bölgede denedim dün annem kullanıyor normalde memnun. sivilce çıkarmaz umarım bugün bir şey çıkmadı dedğini de alacağım :)

canım teşekkür ederim sayfayı incelemeye başlıyorum şimdi. sen kullandın sanırım ozon yağını ne adar zamanda geçti ya da azalmaya başladı?

Canım ben yaklaşık 2 aydır bu firmanın ürünlerini kullanıyorum.Saç dökülme problemim vardı onun için ürünlerinden alıp kullanmaya başladım..Firmayı burdan bulduğum için hep sayfaları takipteyim ve çok ürününü aldım kullanıyorum..Ozon yağınıda ben cildime sürüyorum haftada 2 gece yatıyorum..Göz altı yada çevremde problem olmadığı için..yanlız bu ürünü kullanan kızlarda bu konuda çok iyi olduğunu defalarca okudum...

teşekkür ederim sedanur gerçekten güzel bir markaya benziyor önerdiğin marka. bir çok kişi de memnun dediğin gibi ben de takipteyim artık :)

tavsiyen için teşekkür ederim canım bunu da not ediyorum, inceleyeceğim hepsini :)

kızlar cildimiz aynı gibi benmde cildim krem sürmesem kurur sürsem sivilce yapar ayy bu yüze bi tek ben sahipim sanıyodum :) canım yüzünü sabunla yıkama kuru olan yerler daha çok kurur bunu yaşadım eğer sabun kullanıcaksn arkadaşın dediği doa kozmetikten doğal sabun edinebilrsinn :) yada dalinle yüzünü yıkayabilrsn :) ben bioderma ve la roche kullanıyorum . doktorum benm cildim için la rocheposay effaclar duo önermişti sivilce tedavsnde kullanlan bi ürünmş ama bnm cildim meyili olduğu için vermişti . birde bioderma sebium akn ve sebium aı var bunlarda çok güzeller :) makyajını yıkadktan sonra yada yoğn makyaj yapmadığn gnlerde bioderma sebium h2o veya sensibio h2o kullanbilrsin :)
busracım ben güneş kremi bioderma ve avene kullanıyorum avene renkli fondoten gibi durmyo doğal duryo 50spf . nemlendryor da ve cilt kusurlarını kapatyor benm cildme sivilce yapmadı memnunum önerrim :)
bioderma ultra max fluide o da sivilce yapmıyor ve 50 spf ondan da memnunum cildim parlıyor ve gayet güzel :) nemlendrci konusunda illa dermokozmetk diyemem fiyatları malum ama güneş kremi diyince illa dermokozmetik olmalı bence :)
birde biodermanın akneye meyilii akneli ciiltler için akn 30spf güneş kremi var :)
bu arada fiyatı uygn olsn derseniz garnier mavi tup nemlendrcsi varr o da bende sivilce yapmadı uzun süre kullanmştm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…