Şampuan ve Saç Kremleri Yaglı saçları olanlar

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
46
İzmir
yaglı ve ince telli saçlara sahip olanlar ne kullandıklarını yazsın lütfen elseve,Dove, Pantene,Clear,Blendax, BioBlas, Head and Shoulders ,Gliss ve daha sayamadıgım birçok marka var hepsini denedim hiçbiri iyi gelmedi şampuan alıcam ama saçıma iyi gelicek bir ürün bulamıyorum bitkisel şampuanlardanda ümidim yok içinde tuz ve sülfat olmayan bir ürün arıyorum

Son düzenleme:
elseve kullanıyorum ben canım bide bioplas kullanıyorum iyi geliyor saçıma..
benmde saçlarım ince telli ve çabuk yağlanıyor

Benimde saçlarım ince telli ve çabuk yağlanır
Sık yıkamayla başa çıkabiliyorum
Önceden hergün yıkardım bi süredir 2günde bir yıkamaya alıştırdım saçlarımı
Ben glıss sarı olanından kulanıyorum
Uzun ve çabuk kırılan saçlar için

ben bütğn markaları kullandım ama head&shoulders ın nanelisi iyi geldi yağlanmasına benim yalnız banyo ederken biraz kokusu gözleri yakıyo çok mentollü bi kokusu var çünkü

ben bütğn markaları kullandım ama head&shoulders ın nanelisi iyi geldi yağlanmasına benim yalnız banyo ederken biraz kokusu gözleri yakıyo çok mentollü bi kokusu var çünkü

Bende bi ara kullandım
Kuaförlerde öneriyor head&houlders'ı
Limonlu nanelisini
Duşta,duştan sonra başımda rüzgarlar esiyordu
Ensemde delik açılmış gibiydi

ben de bu dertten muzdaripim..
kremli şampuan kullanma asla, 1 gün dayanmıyor, hemen yağlanıyor..
ben de gliss ve pantene doğal sentezden memnun kaldım..
gliss ile yıkayınca 2-3 gün gidiyo, pantene ile 3-4 gün gidiyor...
maalesef pek de çözüm yok, sık sık yıkamaktan başka..

ben de kullandım bu markayı ama aşırı dökülme yaptı ben de

pantene yaglı saçlar için olanında bike krem var 3 4 gün dayanıyorsa senın sacların yaglı degıl normaldır

pantene yaglı saçlar için olanında bike krem var 3 4 gün dayanıyorsa senın sacların yaglı degıl normaldır

özellikle kremsizleri alıyorum ben..
keşke normal olsa saçlarım ama yağlı.

Benimde saçlarım çok yağlanıyor hele fönlü ya da maşalıyken 2 gün dayanmıyor denemediğim şampuan kalmadı sık sık yıkamaktan başka çare yok arkadaşlar

saclarım cok yaglı sampuanların hcbiri fayda etmio 2 gün temz olmasına razıyım ama yokk btkisel çözüm maske yöntem yok muuuuuu

saclarım cok yaglı sampuanların hcbiri fayda etmio 2 gün temz olmasına razıyım ama yokk btkisel çözüm maske yöntem yok muuuuuu

bütün ürünleri kullandım hepsi aynı bioblas kullanıyorum 2 yıldır oda kaşıntı yapıyor ne yazıkki 2 gün saçlarımızı temiz tutucak bir ürün yok gün aşırı yıkıyorum ve bıktım bundan şimdi defne garlı deniycem umarım iyi gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…