yaglı ve ince telli saçlara sahip olanlar ne kullandıklarını yazsın lütfen elseve,Dove, Pantene,Clear,Blendax, BioBlas, Head and Shoulders ,Gliss ve daha sayamadıgım birçok marka var hepsini denedim hiçbiri iyi gelmedi şampuan alıcam ama saçıma iyi gelicek bir ürün bulamıyorum bitkisel şampuanlardanda ümidim yok içinde tuz ve sülfat olmayan bir ürün arıyorum
Benimde saçlarım ince telli ve çabuk yağlanır
Sık yıkamayla başa çıkabiliyorum
Önceden hergün yıkardım bi süredir 2günde bir yıkamaya alıştırdım saçlarımı
Ben glıss sarı olanından kulanıyorum
Uzun ve çabuk kırılan saçlar için
ben bütğn markaları kullandım ama head&shoulders ın nanelisi iyi geldi yağlanmasına benim yalnız banyo ederken biraz kokusu gözleri yakıyo çok mentollü bi kokusu var çünkü
ben bütğn markaları kullandım ama head&shoulders ın nanelisi iyi geldi yağlanmasına benim yalnız banyo ederken biraz kokusu gözleri yakıyo çok mentollü bi kokusu var çünkü
ben de bu dertten muzdaripim..
kremli şampuan kullanma asla, 1 gün dayanmıyor, hemen yağlanıyor..
ben de gliss ve pantene doğal sentezden memnun kaldım..
gliss ile yıkayınca 2-3 gün gidiyo, pantene ile 3-4 gün gidiyor...
maalesef pek de çözüm yok, sık sık yıkamaktan başka..
ben de bu dertten muzdaripim..
kremli şampuan kullanma asla, 1 gün dayanmıyor, hemen yağlanıyor..
ben de gliss ve pantene doğal sentezden memnun kaldım..
gliss ile yıkayınca 2-3 gün gidiyo, pantene ile 3-4 gün gidiyor...
maalesef pek de çözüm yok, sık sık yıkamaktan başka..
bütün ürünleri kullandım hepsi aynı bioblas kullanıyorum 2 yıldır oda kaşıntı yapıyor ne yazıkki 2 gün saçlarımızı temiz tutucak bir ürün yok gün aşırı yıkıyorum ve bıktım bundan şimdi defne garlı deniycem umarım iyi gelicek