• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yağlı saçlardan bıktımmmm

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

_sushico_

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
1.712
1.192
333
38
kızlarr yaa foruma bakıyorum ama çare bulamıyorum.bir gun bile dayanmıyor saçlarım deliricem artık önceden böyle değildi yaa 3-4 senedir yağlıydı ama son bikaç aydır iyice yağlandı.varmı bir çare bulan berbat birşey bu..:84:

saçlarını alıştırman lazım
eğer uygunsan saçlarını 3-4 günde bir yıkamaya başla mesela öyle öyle süreyi uzatırsın
saçı her gün yıkarsan her gün sebum üretirmiş

saçlarını alıştırman lazım
eğer uygunsan saçlarını 3-4 günde bir yıkamaya başla mesela öyle öyle süreyi uzatırsın
saçı her gün yıkarsan her gün sebum üretirmiş

evett öyle yapmaya başladım bikaç keredir inş.faydasını görürüm teşekkur ederimm

Ayni derten bendede var.. saclarima perma yaptirdim o ilac sayesinde kurudu ve yaglanma azaladi ama simdi dipleri uzadi ve dipler yine yaglanmaya basladi.. off

Son düzenleme:
sephora kuru sampuan sıddetle tavsıye ederımmm;) bnm de saclarım cok yaglı. 1 gun bıle zor dayanırdı. bu speyı sıkıorum ve sacım ılk gunku gbı oluor 3.gun yıkadıgım bıle oldu;)) sac spryı gbı dıplerıne sıkıosun tarıyosun kırden yagdan eser kalmıo;)) kokusu bıras kotu gelıo ılk basta ama hemen ucup gıdıo ;)) ben bayıldımm herkese tavsıe ederım..sac dıplerıne pudra dokup tara:8:mak da ıse yarıo ama pudrada sac dıplerınde az da olsa kalıntı kalıor ama sephora sprey seklınde oldugu ıcın bole bı sorun da olmuo;))ınanılmaz pratık:30:

sephora kuru sampuan sıddetle tavsıye ederımmm;) bnm de saclarım cok yaglı. 1 gun bıle zor dayanırdı. bu speyı sıkıorum ve sacım ılk gunku gbı oluor 3.gun yıkadıgım bıle oldu;)) sac spryı gbı dıplerıne sıkıosun tarıyosun kırden yagdan eser kalmıo;)) kokusu bıras kotu gelıo ılk basta ama hemen ucup gıdıo ;)) ben bayıldımm herkese tavsıe ederım..sac dıplerıne pudra dokup tara:8:mak da ıse yarıo ama pudrada sac dıplerınde az da olsa kalıntı kalıor ama sephora sprey seklınde oldugu ıcın bole bı sorun da olmuo;))ınanılmaz pratık:30:

nasıl yani ben anlayamadım cnm bu bir şampuan mı yoksa sprey mi yıkamadan mı sıkılıyor yıkadıktan sonra saç kuruyunca mı ıslakken mi çok soru sordum ama çalışıyorum hergün hergün de saç yıkamak istemiyorum ve sephorayı nereden satın alabiliriz:6:

bende de aynı dert var saçlarımı yıkamadan dışarı çıkamıyorum kestirmeyede kıyamıyorum çocukluğumdan beri bıktım yağlanmasından önerdiğiniz ürün nerelerde satılıyor içeriği hakkında bilgilendirirseniz sevinirim:58:

offf ben de kuru saç uçlarından bıktım...:25:

cnm organicum kurutuyormuş saçları bi dene istersen ama tabii çok da kurutma...saçları limonlu suyla çalkalamak da işe yarıyormuş dipler de dahil tabi...

Back