Şampuan ve Saç Kremleri Yaglı saclar için önerdiğiniz şampuan

Bucan1907

SonSuz Sevdam
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
39
0
86
İstanbul
Selam arkadaslar,saclarim asiri derece yaglaniyor
SAC YAGLANMASINA KARSI ÖNERILERINIZ VARMI ?
SAMPUAN,KÜR vs ?

Benim de
Ben çok sık şampuan değiştiririm,denerim hep farklı farklı şampuanlar,belki biri diğerinden daha az yağlandırır diye.
Ama sanırım hiçbir şey bu duruma çözüm değil.

Anneminde oyle her sabah yikar. Ergenliginden beri alismis.

Univ. Yurttaki bir kiz arkadasimsa her banyoda saclarina bebek pudrasi dokup beklettigini soylerdi. Neden bilmiyorum. Asla pudrasiz olmazdi.

Bende Slk yikamiyorum,2-3günde bir yikiyorum..duruma göre iste..
cok yikadikca daha hizli yaglaniyor gibi geliyor

pudura olayi,yagi ceksin daha dogrusu o yaglanma sonucu olan parlakligi matlasdirsin diye sürüyolar

Bende bir sürü marka denedim,suanda ALPECiN markasini kullaniyorum...özel bir sampuan. ( yurtdisindayim,turkiyede yok sanirim )

sac dıplerıne asla krem surmuceksınız cok yaglandırıyor benımde cok yagı saclarım var balyaj attırdım ohhhhhhhhh asırı yaglanmadan kurtuldum

kremlı şapuanlardan uzak dur
yaglı sac bakım maskelerı yapma

bitkisel yaglı saclara karşı şampuanlrdan dene
bide kılona dıkkt et

bioblas ,Mecitefendi , Bioderma Node G Shampoo (Yağlanan Saçlar İçin Arındırıcı ve Sebum Düzenleyici Şampuan) bunlrı denyebılrsın

sarımsagın suyunu cıkartıp sac dıplerıne sıkrsan banyodan once 2 saat once felan kepek varsa yok eder yaglanmayı onler . evet kokuor ama yapcak bısey yok.d yada sarımsaklı bitkisel şampuan al .d

benimde yağlıdır saçlarım 2-3 günde bir yıkarım.ancak yağlanma karşıtı şampuanlar önermiyorum çnkü onları kullandığımda 1 günde yağlanıyordu.ve o şampuanlar saç uçlarını kurutup çabuk kırılmasına neden oluyor.önerim normal saçlar için kremsiz bir şampuan kullanman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…