Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlı Saça Şampuan Önerisi olan varmı?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

perdogan76

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2011
75
2
296
Muğla
Kızlar lütfen yardım edin..Sabah yıkadığım saçı akşama kullanamıyorum.Daha 24 saat geçmeden saçlarım sanki 10 gündür yıkanmamış gibi duruyor. Elseve, Pantene, Dove denedim hiç birisinden sonuç alamadım..Nolur önerisi olan yardımcı olsun..
Şimdiden teşekkürler acil yazılarınız bekliyorum:)

benim saçlarımda yağlı yıllarca hep bundan yakındım şampuan aradım , bitkisel ürünler satan bir yerden şampuan aldım memnunum tavsiye ederim

markasıını yazayım : mecitefendi bal şampuanı , honey shampoo 400 ml
internette resmini bulbilirsem onu da göstereyim .. 10 ytl idi pazarlık yapıp 1-2 ytl indirebilirsin :)

bu şampuanın ballı ,ısırgan , zeytin , defneli olanlarıda var , biz zeytinli ve ısırganlı da aldık ama ballı süper kokusu falan çok hoş hem de yağlanma için de memnunum

ben de aynı sorunu yaşıyorum şuan bioblas yağlı saçları kullanıyorum. 2- 3 gün arası yağlanmıyor şimdilik.

Ben yağlı saç sorunumu organik şampuanla çözdüm.Saçlarım rahat bir 4-5 gün götürüyor sıfır yağlanmayla kullandığım şampuanın içinde shea butter ve limon var.Yağlanmayı kesmesinin dışında saçlarımı hem çok parlak yapıyor hemde çok kolay şekil almasını sağlıyor.Adı Avalon Organics, Lemon Clarifying Shampoo with Shea Butter ben iherb.com dan aldım ama isterseniz bir araştırın belki Türkiyede de satılıyordur kesinlikle tavsiye ederim fiyatı yaklaşık 9 tl

bende avonun naturals çay ağaçı ve nane kepeğe karşı onu kullanıyorum 2-3 gün idare ediyo hem kolay açılıyo saçım başka şampuanda çok zor oluyodu taramak bi de kremli şampuan kullanma o da çabuk yağlandırıyo

cildim çok kuru saçlarım inanılmaz yağlıdır.saçıma hiç fön çekemiyorum ve dokunmaya korkuyorum.hemen o akşam yağalnıyor.pek çok şampuan denedim.ancak çöümü sabunda buldum.denedim ve 5 gün boyunca yağlanma olmadı.Mecitefendinin ardıç katranlı zeytinyağlı sabunu var.önce bu sabunla yıkayıp sonrasında yağlı saçlar için şampuandan kullanıyorum.şampuanım Organıcum yağlı saçlar şampuanı.sabunu kesinlikle tavsiye ediyorum.hayat kurtarıcı diyebilirim.yıllardır saçlarımdan çok çektiğimden dolayı benim için hayat kurtarıcı diyebilirim

detocum:) önce o adını yazdığın sabunla ardından gene adını yazdığın şampuanlamı yıkıosun şimdi saçlarını..iksini arka arkaya kullanıyorsun yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…