• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yağlı saça çözüm yok mu dersiniz ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

otomatikportakal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
71
0
86
33
İstanbul
Artık aramaktan denemekten sıkıldım.Biliyorum ki bir şampuan mucize yaratmayacak.Yani bir yıkayayım 3 gün yağlanmasın diyemiyorum.Ama artık sıkıldım hiç mi çare yoktur ya.Bu akşam yıkasam yarın sabah sönüyor saçlarım.Dipleri yağlı sadece.Uçları perma röfle vs işlem gördüğünden çok kötü bir durumda bu yüzden onları da kremle yatıştırıyorum.Ne yapacağımı şaşırdım.Sirkeymiş bilmemneymiş her şeyi de denedim.Saçımı sık yıkıyorum çünkü çok yağlanıyor.Eskiden böyle bir sorunum yoktu galiba.Bazıları sık yıkamaktan bazıları ergenlikten vs diyor bilemicem.Delirtecek bu saçlar beni.

Benim de yıllardır sorunum bu, öncelikle aşırı kurutucu şampuanlar ve kremli şampuan kullanmayacaksınız, tam ters tepki yapıyor, sabahları yıkayıp çıkarsam bütün gün idare ediyor , kesinlikle saç kremi kullanmayacaksınız mecburen kullanırsanız sadece uçlarına ben çareyi saç spreyi kullanmakta buldum saç spreyi yağlanmayı geciktiriyor.

Krem kullanmak zorundayım şaçımda perma boya oryal her şey var yani.Kullanmazsam iki günde keçe olur.Üstelik kıvırcık saçlı vs olsam hadi neyse.Ama dümdüz saçlarım var karışınca çok kötü oluyor.Uçlarına hep kullanıyorum saçlarımın canlanmasına krem yardımcı oluyor.Ama diplere sürmemeye çalışıyorum çünkü yağlı etki bırakıyor.Saçlarım uçları yanık olduğundan bu kadar zorlanıyorum yoksa kendi saçlarım beni böylesine zorlamazdı.Yağlanma sorunum da bu kadar fazla değildi.Yağlı saçlar için şampuan kullanmam yetiyordu.Ama şimdi malesef baya kötü oldu anlamadım gitti valla.Birgünde karmakarışık oluyor saçlarım.Bu yüzden tresan vs bitkisel şampuanlar da çok fazla zarar veriyor.Çatır çutur oluyor saçlarım taranmıyor.Böyle şampuan olarak öneriniz var mıdır?Mesela elidor kesinlikle çok yağlandırıyor panthene de.Blendax idare eder diyebilirim ama yağlı saçlar için olanını kullanmadım daha.Dove u hiç beğenmedim senelerdir de beğenmem zaten.Bu tip önerileriniz ya da başka çözümleriniz varsa çok iyi olur valla.Saçım uzayana kadar bunlarla baş etmek zorundayım.

Back