• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Yağlı Saç mı Temiz Saç mı Uzar ?

uqaLa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
144
0
46
Tekirdağ
Yağlı Saç mı Yoksa Her gün veya 2 3 günde bir yıkanan saç mı daha çabuk uzar saçlarım nedense uzamıyor ? yorumlarınızı bekliyorumm :59:

her gün yıkanan saçın daha çabuk uzayacağını duymuştum.. ama bence yıkamayla pek alakası yok uzamanın..

benim bir arkadaşım vardı saçları çok yağlanıyor diye yaz kış hergün yıkardı saçlarını ama gerçekten hemen yağlanırdı saçları ve çok çabuk uzardı gözle görülür şekilde hergün aralıksız yıkardı hatta bazen sabah akşam..bende öle yıkıyorum ama bende uzama olmuyor açıkcası

Saçın beslenmesi için yağa ihtiyacı var diye biliyorum.
Ama yağlı olduğu zaman da çok dökülüyor benim saçlarım :25:
Hangisi doğru bilemedim şimdi :44: orta yolunu bulmak lazım galiba :9:

kızlar ben hergün saçlarımı yıkardım ama cok zor uzar benim saclarım 1.5 ay once acık renge boyattım ve inat ettim cok fazla yıkamadım sadece duş alıp saclarımı bırakıyodum yıkamadan ve bence yağlı saç daha cabuk uzuyo şimdi diplerime bakıyorumda cok uzadı

Saçların yıkanmasında en doğal ve sağlıklı olanı 2-3 günde bir yıkamaktır kızlar. Hergün yıkanan saçlar çabuk yıpranır ve kırıklanır. Haftada bir yıkamada gibi (ki bunu bizzat kendim kanıtladım soğuk kış günlerinde haftada bir yıkadığım saçlar) saçlar yıkandığı zaman banyoda bile insanın eline tutam tutam geliyor. Kuaförüme bu konuyu sorduğumda saçlar çok kirli kalırsa saç dibindeki yağlar köklerdeki gözenekleri kapatır saç kökleri hava almadığından saç beslenemez ve dökülür demişti çok yıkanan saç da çabuk yıpranır kurur demişti bana da mantıklı geldi. Siziinle öğrendikleri mi paylaşmak istedim kızlarr :16::16:

kesınlıkle ve kesınlıkle yaglı sac uzar arkadaslar ben polisim ve kısın kafamdan bereyı hıc cıkarmaıyorum malım dısarda calısıyorum kafam ıcınde yaglanıyor bereyı hıc cıkarmıyorum cunku uzadıgını goruyorumö yaglanan sacım uzuyordu yaaaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kesınlıkle ve kesınlıkle yaglı sac uzar arkadaslar ben polisim ve kısın kafamdan bereyı hıc cıkarmaıyorum malım dısarda calısıyorum kafam ıcınde yaglanıyor bereyı hıc cıkarmıyorum cunku uzadıgını goruyorumö yaglanan sacım uzuyordu yaaaaa

sabret az kaldi ki$a.. giy bereyi uzat saci :27:
saka bir yana, evet sacin dogal yagi saci cok besliyor.. ben sacimi haftada 2 kez yikarim ve hic kirilmaz. bi zamanlar hergun yikardim ve sacim nasil kururdu nasil kirilir kabarirdi igrenc bir hal alirdi :37:

her bünye bir değil. ben saçlarımı yağlı bıraksam acayip dökülüyor mahfoluyor saçlarım.hergün yıkıyorum ben hızla uzuyor o zaman.

ya neden saçı beslesin yaa
o saç derisini koruyan bi salgı sadece
sonuçta saçın uzaması bir takım vitamin minerallerle ilişkilidir
yağlı saçla filan ilgisi yok
bi de vitaminler saça gitmesin diye kestirenler var o daha da saçma
siz ne yaparsanız yapın zaten o saç uzayacaktır, sizin vitaminler de ona gitmez merak etmeyin.

yaa benim saçım yağlı kaldığında çok dökülüyor arkadaşlar o yüzden hergün yıkamak zorunda kalıyorum..

hergun saci yikamak sacin yag dengesini bozar, saci kurutur.. siz hergün yikadiginiz icin hemen geri yaglaniyor.. :34: birakin yaglansin, 2 hafta SIKIN disinizi alisacaktir sac bi süre sonra.. saci haftada 2 kere yikamak yeterli.

Back