Sivilceli Ciltler Yağlı pürüzlü bir cildim var Ürün tavsiyesi alabilir miyim

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Snm93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2010
10
0
diğer konumda bahsetmiştim biraz kızlar yine bahsedeyim
cildim yağlı
siyah nokta ve sivilce var ( sivilce az sayıda ) sivilcelerden yana sorunum yok çıkıyor geçiyor az var zaten tek tük. ama bu ışıkta ve güneşte belli olan ne oldugunu bilmedigim küçük yağ bezesimi sivilce izimi nedir bilmiyorum çözemedim mafoldumben
elimi sürünce pürüzlü oluyo işte onlar pürüz gözüküyolarda ayrıca.

Siyah noktalara iyi gelen yağlanmayı önleyen pürüzleri yok eden sivilce çıkmasınıda önleyen.
2-3 Ürün önerirseniz çok memnun olurum
Aynı anda kullanabilirm ürünleri
innovia mask beautenova nasıl kullanan varsa Bunuda almayı düşünüyorum çünkü ??

ben de aynı dertten muzdaribim.eski sivilcelerden sonra yüzümde kalan deri altındakiiğne ucu kadar sivilcelermi elime gelen,izlerimi,yağ bezesimi anlamadım.iyi gelen bir ürün varsa ben de alabilirim.:)

Bana da özel msj atrmsnzz lütfen!!!
aynı sorunlar bende de var çünkü..s

:) peki tamam nerden bilebilirdim ki herkeste aynı sorunun olduğunu :)

Pekala, özel mesajı paylaşıyorum :

Konunu okudum, sorunun hakkında kesinlikle tecrübeliyim, şimdi vereceğim tavsiyeleri ciddiye almanı bekliyorum, henüz çok genç olmama rağmen cilt bakımı konusunda tam donanımlı olduğumdan emin olabilirsin ..:)

Sorununu çözümlemeden önce ;

Bir Bilene Sorun bölümündeki "Temizleme ürünü rehberi !!! Cilt Sorunlarıyla İlgili Sorularınızı da Bekliyorum"

buraya gir, yazımı oku..Yazımı okuduktan sonra zaten Garnier Saf ve Temiz Derinlemesine Temizlik Jelinin sana uygun olduğunu göreceksin..

Sorunun, aman aman ciddi olmasa da önlem almak zorundasın ve kesinlikle bir cildiye uzmanına gitmelisin. Doktora git ve sorununu tam olarak anlat. Tedavi süreci 20 günü geçmez. Tedavi süresi boyunca aldığın temizleme jeliyle sabah-akşam mutlaka cildini temizle....Yağlı ciltler için temizlik şart..İlaçlarından başka yüzüne hiçbir şey sürme..Nemlendirici olsun-gülsuyu olsun-maske olsun-tonik olsun ne olursa olsun hiçbir şey sürme..Normalde de sürmemelisin ama özellikle tedavi döneminde sürmemen çok önemli !! :))

Tedavin bittikten sonra da temizleme jelinle temizlemeye devam, sakın bırakma, ve tedaviden sonra da yüzüne hiçbir şey sürmemeye dikkat et...Tabi makyaj dışında, fakat gece yatarken de makyajını ve cildini derinlemesine temizlemelisin..Konumu okursan, hangi jeli alacağına karar verirsin. Bu kesinlikle senin için uygun bir jeldir, kendime bile test ettim, onayladım ..
Geçmiş Olsun, Cevabını Bekliyorum..
Sevgiler..

canım innova kesinlikle tavsiye etmem hiç bi işe yaramıyo ben sebamed likit temizleme jelini öneririm benimde cildim yağlı bana en çok o ii geldi çok güzel temizliyo bende sivilce falan kalmadı ama siyah noktaları pek geçirmiyo onun için de buhar banyosu öneririm düzenli yap faydasını görürsünhihoyyyt

benim de cildim yağlı... ve küçük beyaz noktacıklar var... onları mecburen cilt uzmanı temizledi...
parlamayı önleyici clean&clear y. yıkama jeli aldım yeni.... olay kullanıyorum... yaş 25... vücut yağ dengesi değişmeye başlıyor... çok da kurutmak istemiyorum cildimi... çok ararım bugünleri

valla canım ben sana bişi önereyim mi..bu marketlerde işte kozmetikçilerde satılan loreal, olay,garnier gibi ürünleri kullanmanı önermem inan hiçbirinin bi faydası yok kısa süreli evet belki iyi geldiğini düşünebilirsin ama bıraktığın an inan daha kötü bile olabilir hepsi kimyasal..sana tavsiyem cildini bu tür ürünlerle bozma ve boş yere paranı harcama..benim danıştığım bi doktor bana şampanı sabunu yüzünden uzak tut demişti içinde kimyasal olduğndan hatta bi arkadaş da bunun üzerine topic açmıştı inan bazen hiçbişi yapmamak daha iyidir.. ben şuan da roaccutane kullanıyorum artık bitti tedavim keşke başka şeylerle geçirebilseydim de bnu kullanmama gerek kalmasaydı ama benm sivilce problemim vardı senin yokmuş...o yüzden önce bi cildiyeciye görün onun önerdiği bi krem soyucu yada her neyse onu kullan onun dışında yüzünü doğal gülsuyuyla , maden suyuyla temizle ve yüzünü yıkadığında bırak su yüzünde kurusun canım..herkese sivilcesiz günler dilerimm opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

bir arkadaş innovadan bahsetmiş,geçen sene ben yazın innova güneş koruyucu kremiyle korunarak güneşlendim ve yüzümde en ufak bir sivilve yada leke olmadı.ama ben bunu çok da bilinçli yapmamışım ozaman,bittikten sonra başka birürün kullandım hiç iyi gelmedi bir fırsatta innove alıcam elimdekileri de bi yandan bitirmek istiyorum ama sanırım mecbur kalıcam hatırlattığın iyi oldu arkadaşım belki diğer ürünleri de iyi gelecektir..

ben de aynı sorundan muzdaribim
en kısa zamanda doktora gitcem
burada paylaşırım,doktorum önerilerini canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…