:) peki tamam nerden bilebilirdim ki herkeste aynı sorunun olduğunu :)
Pekala, özel mesajı paylaşıyorum :
Konunu okudum, sorunun hakkında kesinlikle tecrübeliyim, şimdi vereceğim tavsiyeleri ciddiye almanı bekliyorum, henüz çok genç olmama rağmen cilt bakımı konusunda tam donanımlı olduğumdan emin olabilirsin ..:)
Sorununu çözümlemeden önce ;
Bir Bilene Sorun bölümündeki "Temizleme ürünü rehberi !!! Cilt Sorunlarıyla İlgili Sorularınızı da Bekliyorum"
buraya gir, yazımı oku..Yazımı okuduktan sonra zaten Garnier Saf ve Temiz Derinlemesine Temizlik Jelinin sana uygun olduğunu göreceksin..
Sorunun, aman aman ciddi olmasa da önlem almak zorundasın ve kesinlikle bir cildiye uzmanına gitmelisin. Doktora git ve sorununu tam olarak anlat. Tedavi süreci 20 günü geçmez. Tedavi süresi boyunca aldığın temizleme jeliyle sabah-akşam mutlaka cildini temizle....Yağlı ciltler için temizlik şart..İlaçlarından başka yüzüne hiçbir şey sürme..Nemlendirici olsun-gülsuyu olsun-maske olsun-tonik olsun ne olursa olsun hiçbir şey sürme..Normalde de sürmemelisin ama özellikle tedavi döneminde sürmemen çok önemli !! :))
Tedavin bittikten sonra da temizleme jelinle temizlemeye devam, sakın bırakma, ve tedaviden sonra da yüzüne hiçbir şey sürmemeye dikkat et...Tabi makyaj dışında, fakat gece yatarken de makyajını ve cildini derinlemesine temizlemelisin..Konumu okursan, hangi jeli alacağına karar verirsin. Bu kesinlikle senin için uygun bir jeldir, kendime bile test ettim, onayladım ..
Geçmiş Olsun, Cevabını Bekliyorum..
Sevgiler..