- 22 Aralık 2021
- 1.735
- 2.332
-
- Konu Sahibi Damdakiperi
Ne güxel işte cildin kendini besliyor derler böyle olunca
Şaka bir yana bıttım sabunu iyi gelebilir
Erkeklerde yagli sac derisi ve kepek bildigim kadariyla gayet yaygin problemler. Marketten alacaginiz erkekler icin kepek sampuani bu ise care olur :) Bir de internette yagli sac derisi diye aratirsaniz cesitli urunler cikiyor, ozellikle sac derisi urunleri ama bilmiyorum baba kullanmak ister mi.
Yağ için pek işe yaramadı sankiErkeklerde yagli sac derisi ve kepek bildigim kadariyla gayet yaygin problemler. Marketten alacaginiz erkekler icin kepek sampuani bu ise care olur :) Bir de internette yagli sac derisi diye aratirsaniz cesitli urunler cikiyor, ozellikle sac derisi urunleri ama bilmiyorum baba kullanmak ister mi..Teşekürler öneriler için
Yağ için pek işe yaramadı sankiErkeklerde yagli sac derisi ve kepek bildigim kadariyla gayet yaygin problemler. Marketten alacaginiz erkekler icin kepek sampuani bu ise care olur :) Bir de internette yagli sac derisi diye aratirsaniz cesitli urunler cikiyor, ozellikle sac derisi urunleri ama bilmiyorum baba kullanmak ister mi..
Eşim kullanıyoriyi geldiğini düşünüyor bir dene bencedeHerşeyin aşırısı zarar valla yaa. Araştırayım sabunu, teşekkürler
Zararlı. Karaciğeri bitiriyor. Orta yaşlara doktorun yazacağını zannetmem.Testosteron yüksekliğindendir belki de. A vitamini öncüllü ilaçlar var ya onlar yağ üretimini azaltır ama zararı da fazla ve hekim yazmaz muhtemelen.
Ben çok dikkat ederim abartmıyorum günlük dusumu alırım dışarı çıkarsam eve gelince ,temizlik yaptıysam hemen koşarım banyoyaMerhabalar
Babamın kafa derisi çok yağlı ve annem hergün yastık kılıfı yıkamaktan bitap düştü. Yastık kılıfına çok yoğun yağ birikiyor. Cildiye de düzgün bir çözüm öneremedi maalesef.
Böyle bir durum yaşayan var mı/ oldu mu?
Öneriniz var ise öğrenmek isterim.
Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim