Yağlı ciltlerin sorunu...

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
Merhaba kızlar,
Malum havalar iyice ısındı ve artık terlemeye başlıyor yüzümüz. Ben sabah erken saatlerde çıkıyorum evden ve akşama kadar dışarıda olduğumda cildim çok fazla yağlanıyor ve gözenekler iyice belirginleşiyor.benneyaptımki
Pudra ve fondoten kullanmıyorum, sadece biraz allık sürüyorum. Göz makyajından dolayı dışarıda yüzümü de yıkayamıyorum. Sizde de böyle bir problem oluyor mu ve çözüm bulabildiniz mi?
Bir pudra alsam iyice yağlandığını hissettiğim zaman sürsem işe yara mı sizce?
Gerçi istemiyorum pudra kullanmak zarar verir diye ama vıcık vıcık dolaşmak da istemiyorum.:1no2:
Önerilerinizi bekliyorum kızlar...a.s.

kükürtlü sabun kullanabilirsin canım ama gün boyu seni idare eder mi bilemiyorum ??

kükürtlü sabun kullanabilirsin canım ama gün boyu seni idare eder mi bilemiyorum ??

Teşekkürler canım önerin için ama cilt temizliğimi güzelce yapıyorum zaten.
Ama senin de dediğin gibi gün boyu idare etmiyor.benneyaptımki

lorealin güzel bi pudrası var, kapatıcı olarak değil ama cilt kurutucu olarak kullanabilirsin. :) bir de düzenli olarak cilt temizliğine dikkat edersen yağlanma sorununu bu kadar çok yaşamazsın. temizleme+tonik+nemlendirici üçlüsünü sabah akşam kullan. farkı kısa sürede görürsün canım.

Düzenli olarak yapıyorum canım cildimin temizliğini ama yağlı cildin bakımı çok zor işte.
Uzun süre dışarda kalınca ve terleyince rahatsızlık veriyor cildimin yağı.
Hiç istemiyorum ama yağlandığını hissedince pudra sürmem gerekecek. Mineralli bir ürün düşünüyorum. Hangi markanın iyidir bilmiyorum amagamyoncuiremsu

canım eğer akne problemin yoksa hiç dert etme cildinin yağını.ilerde diyeceksin ki iyiki yağlı bir cildim varmış.....çünki kırışma geç başlıyor cilt yağlı olunca..........

canım eğer akne problemin yoksa hiç dert etme cildinin yağını.ilerde diyeceksin ki iyiki yağlı bir cildim varmış.....çünki kırışma geç başlıyor cilt yağlı olunca..........

Şükür sivilce problemim yok canım ama gözenekler açık maalesef:1no2:
Biz yağlı ciltlerin tek tesellisi zaten en azında erkenden kırışmayacağımsengözlerimebaksanab
Sarkma problemini saymazsak tabi

okadar olacak ..yerçekimine uyuyor cildimiz zamanla........:)))))

ben en çok cildimin yağlandığını göz kapaklarımdan anlıyorum. o yüzden göz makyajı filanda durmuyor.. ama gözlerin hariç kısmına geçici olarak ıslak mendil uygulayabilirsin.. sonra allığınu tekar sürersin. geçici bi öneri sadece. aklıma bu geldi yanii ben yıkamaya çalışıyorum genelde o yüsdenn.

Yağlı ciltlere kükürt sabununu öneririm cildin yağını iyi alıyor.Gözeneklerede elma sirkesini duymuştum.

Ben de öyle yapıyordum zaten canım ama çok sinir bozucu-tatlicadiarzu-
Bu aralar mineralli pudra aldım yağlandığını hissedince sürüyorum parlayan yerlere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…