- 24 Aralık 2015
- 541
- 192
- 103
- Konu Sahibi umutlu2525
-
benimde cildim yağlı bir türlü uygun jel ve tonik bulamadım .ve nemlendirici maske ne olursa yağlı olduğu için gözenek sorunu var bana önere bilceginiz ürünler var mı
bioderma makyaz temizleme suyu kullanıyorum gerçekten güzel göz makyajı yapmıyorum ama pudra yaptığım içim kalıntı kalmasın diye temizliyorum . benim sorum cildim yağlı olduğu için gözeneklerim ne yapcam bilmiyorum .hep gözeneklerime bakar oldum su günlerdeMaskedede dermokil kullananlar cok memnun bende bi denemek istiyorum da almak nasip olmadi.
bioderma makyaz temizleme suyu kullanıyorum gerçekten güzel göz makyajı yapmıyorum ama pudra yaptığım içim kalıntı kalmasın diye temizliyorum . benim sorum cildim yağlı olduğu için gözeneklerim ne yapcam bilmiyorum .hep gözeneklerime bakar oldum su günlerde
çok can sıkıcı bişey buBende ona çözüm ariyorum malesef...
tamam tesekkur ederım bı arastırmasını yapayım sızede ulasmaya calısırım su an ısteyım calısıyorum vakıt buldukca gırıyorumMerhaba Size hydravi serimiz var onu oneririm gerçekten mükemmel eğer detayli bilgi almak istersen numaramdan ulasabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?