Güneş Kremleri Yagli ciltlere onereceginiz iyi bir gunes kremi

Güneş kremleri, bronzlaşma

su_ufak_tefek_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2011
33
2
erkese merhaba. cilt tipim yagli ve sivilcelenmeye yatkin ama beyaz tenli oldugum icin kesinlikle gunes kremi kullanmam gerekiyor. Daha once sebamed +50 kullandim surdukten sonra sivilce yapmaya basliyordu eczaciya sordum onu kullanma cok yagli senin icin dedi vichy onerdi ama o da cok pahali. Siz ne onerebilirsiniz? :97:

sebamed yağlı cazaten canm yüz için özel olanları kullan mesela la roche nin anhtelios var bi de biodermanın akn mat'ı var ikisinden de memnun kaldım

Avene cleanence 30 spf yağlı ciltler için mükemmel hem mat gösteriyor hem de çinko içeriyo tedavi edici özelliği var ben çok memnunum

valla vichy kullanma derim çünkü ben sürerken böyle ovaladıça yüzümden kir gibi çıkıyo beyaz beyaz hem de daha sürme aşamasında... sürdükten sonra ovalayıp da çıkarmıyorum yani uzak durun vichynin güneş kremindne kızlar. yağlı ciltle riçin olanından bahsediorum

Benim yüzüm de yağlı sivilceli ve hafif esmerim daha cok kararmak istemiyorum bu yuzden ne kullanayim bilemedim.s güneş koruyucu içeren krem mi direk koruyucu mu kullansam

Ben La Roche'un fluid olanını kullanıyorum yıllardır çok memnunum yağlı göstermiyor parlama yapmıyor.

Biodermanın akn mat'ını merak ediyorum bu sene de onu denemek istiyorum bakalım artık :)

coppertone 40 faktor losyon..dermatolog tavsıyesı ıle aldığım arkadaşlarımında kullandığı bır ürün..tavsıye ederım..

su bazlı bir koruyucu kullanmalısınız. la roche anthelios spf 30 bitirdim ben de güzel bir krem. cildimde bazı lekeler vardı ufak tefek ama pürüzsüz olsun istedim bioderma photoderm spot spf 50 kullanıyorum 59 tl. biodermayı daha çok beğendim. güneşten koruyucu da ddf yeni bir marka çıkarmış 1 alana bir bedava o da kaliteli tanıtım olsun diye kampanya var.tanesi 30 liraya geliyor.kaçırmayın.biriyle ortak alabilirsiniz.

su bazlı bir koruyucu kullanmalısınız. la roche anthelios spf 30 bitirdim ben de güzel bir krem. cildimde bazı lekeler vardı ufak tefek ama pürüzsüz olsun istedim bioderma photoderm spot spf 50 kullanıyorum 59 tl. biodermayı daha çok beğendim. güneşten koruyucu da ddf yeni bir marka çıkarmış 1 alana bir bedava o da kaliteli tanıtım olsun diye kampanya var.tanesi 30 liraya geliyor.kaçırmayın.biriyle ortak alabilirsiniz.
arkadaşlar bende bioderma akn mat spf 30 faktörü kullanıyorum..yağlı ciltler için mükemmel bi güneş kremi...çillerim var özellikle yaz aylarında aşırı çoğalıyor bu kremi kışın dahi bırakmadan kullandım...bana çillerin için lazer yapalım diyen doktorum bile en son gittiğimde naptın sen çillerin gitmiş dedi:KK76:

Benim cildimde yağlı hatta az da olsa sivilcelerim var, Vivatinell Enjoy kullanıyorum , içerisinde cilt besinleri var diye tercih etmiştim,eczacı önermişti, hem bakım yapıyor güzelleştiriyor hemde koruyor, bu yıl da onu kullanıcağım memnunum, çünkü yazlıkta güneşten cildim kötü oluyordu, güzel geliyor cilde, çokta güzel kokuyor:KK9:

karma ve sivilceli bi cildim var solante acness kullanıorum
sebamed çok yağlı tavsiye etmem

ben de sorunlu bir cilde sahibim, solante acnes spf 50 kullanıyorum. mis gibi kokuyor ve sivilce de yapmıyor. daha önce bioderma'nın yağlı ciltler için olanını kullanmıştım, o da fena değildi, solante'den daha kapatıcı bir özelliğe sahipti... ancak solante çok daha bereketli bir krem...

X