Sivilceli Ciltler Yağlı ciltlere hamilton güneş kremi

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
arkadaşlar hamiltonun matlaştırıcı spf 30 faktörlük hafif renkli güneş kremi var....sivilce yapmaz gözenek tıkamaz diyor......benim hoşuma gitti.......almak istiyorum ama kullananlardan yorum bekliyom yardımcı olun lütfen............

Yağlı ciltler için La Roche Posay anthelios fluid 50+ tek geçerim.:eek:
Varlığı bile hisswdilmiyor ve koruması harika...alkisalkisalkis

bazıları hiç sevmiyor la roche posayı ......vıcık vıcık oluyo diyorlar.....başka sitelerde inceledim............
o yüzden almaya cesaret edemiyom.....matlaştırsın parlak görüntü vermesin istiyorumm.....bide sürümü zor diyorlar....güneşe çıkınca terleme falan yapıyor mu peki......benim cildim yağlı ve beyaz tenliyim...biraz daha açıklarsan sevinirim canım........

bazıları hiç sevmiyor la roche posayı ......vıcık vıcık oluyo diyorlar.....başka sitelerde inceledim............
o yüzden almaya cesaret edemiyom.....matlaştırsın parlak görüntü vermesin istiyorumm.....bide sürümü zor diyorlar....güneşe çıkınca terleme falan yapıyor mu peki......benim cildim yağlı ve beyaz tenliyim...biraz daha açıklarsan sevinirim canım........

La roche'un bir sürü çeşidi var yağlı ciltliysen sadece benim dediğimi kullan hatta bu sitede sayemde bu ürünü alıp çok memnun kalanlar var...
Benim cildim çok yağlı ve su bazlı bir nemlendiriciyi bile kaldırmıyor ama bu güneş kremiyle çok rahat ettim "anthelios fluid" benim kullandığım bu çok memnunum.
Avene ile lrp arasında kalmıştım ama avene'i kesinlikle kimse tavsiye etmiyor. Koruması çok iyiymiş ama yağlı ciltlere hiç uygun değil. Parlama ve yağlı bir his yapıyormuş.

peki güneşe çıktığında terleme falan yapıyor mu?? yüze parlaklık veriyomu ??????? bende zaten bu ürün yorumlarını incelemiştim yağ gibi cilde sürümü zor diyorlar yapısını falan anlatırmısın bana .....kusura bakma çok soru soruyorum ama artık iyi bi güneş kremi arıyorummmmm.......

bu sene doktor tavsiyesiyle hamilton 30 faktör kullandım, çok memnun kalmadım,parlaklık yapmıyo,sürmesi kolay ama çok dikkat etmeme rağmen iyi korumadığını düşünüyorum,güneş lekelerim arttı sanki

sen yaz kış kullanıyor musun ??? yağlı cilt için kullandığın başka nemlendiriciler falan var mı??

peki güneşe çıktığında terleme falan yapıyor mu?? yüze parlaklık veriyomu ??????? bende zaten bu ürün yorumlarını incelemiştim yağ gibi cilde sürümü zor diyorlar yapısını falan anlatırmısın bana .....kusura bakma çok soru soruyorum ama artık iyi bi güneş kremi arıyorummmmm.......

Canım nasıl yağ gibi alakası yok resmen su gibi bir yapısı var ve sıfır yağ...
Dediğim gibi benim cildim yağlı ve gözenekli rahatlıkla kullanıyorum. Onu kullandığım zamanlarda nemlendirici kullanmıyorum gerek kalmıyor zaten.
Eczaneye git ve denemek istediğini söyle ben de alana kadar çok tereddüt ettim ama iyiki almışım diyorum.:eek:

ben copertone kullandım ama cildi daha yağlı gösteriyor.....parlak parlak .........herkes cildin çoook yağlı diyor onu sürünce.....normal cildi olanlara daha uygun bi güneş kremi......

arkadaşlaar bahsettiğim ürün hafif renlli olanı....matlaştırıyo....renk veriyo......spf 30 ...sivilce .....siyah nokta yapmıyo.......bu ürünü kullananlar .......yorum bekliyommmmmmm..........

kızlar benimde cildim yağlı hem parlatmasın terletmesin istiyorum hemde açık bi renk versin istiyorum ne önerirsiniz yazın çok terleyen bi insanım hamiltonun rengi nasıl fondotene gerek kalmasın istiyorum

Ben Hamilton spf +30 kullandm soyle diym surdukten sonra yuzunuze 1 2 ton t'en renginiz acilior yuzunuze surdugunz hic belli deil kendi teniniz gibi bu yuzden biraktm surunce yuzum bembeyaz oluo kollarim bi iki ton koyu komik duruo kis icin iyi ama

X