Maske Tarifleri Yaglı ciltlere dogal maske

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

manik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
172
2
yaglı sivilceli ve siyah noktalı ciltler için herzaman dogal maskeler iyi gelir diye düşünüyorum kullandıgınız kremlerinde yagsız olması lazım herkes ne sıklıkla maske uyguluyor yaglı ve hassas ciltlere sık maske uygulanması dogrumudur kil maskesi yapanlar nasıl yapıyorsunuz herkes farklı bişey yazıyor kil maskesi sadece suyla karıştırılıpmı yoksa baska seylerde eklenmelımı evde uyguladıgınız ve iyi sonuc aldıgınız maskelerı yada gunluk dogam temızleme seklını yazsın herkes evde yaptıgınız dogal losyonlar ne kadar faydalı sirke yaglı ciltte ters etki yapabılır kullananlar için söyluyorum ve en önemlısı siyah noktalarla nasıl basedıcez.

kil maskesi yapımını bilmiyorum ama sana başka bişey tavsiye edebilirim.gülsuyu ve bebe pudrasını küçük bi çay tabağında karıştırıp krem kvamına gelince yüzündeki sorunlu bölgelere uygulayabilirsin.ben genelde gece yapıyorum sabaha kadar öyle kalıyo cildimde.gülsuyu pudra yüze sürüldüğünde kuruyo zaten hemen.çok faydalı..ama çok kalın tabaka sürme çünkü kuruyunca pudra dökülüyo.her yer pudra olmasın sonra beyaz beyaz :)gülsuyunu da rosense ın kolonyalı gülsuyunu tavsiye ederim.onunla karıştır istersen ben memnunum çookkk

yaglı sivilceli ve siyah noktalı ciltler için herzaman dogal maskeler iyi gelir diye düşünüyorum kullandıgınız kremlerinde yagsız olması lazım herkes ne sıklıkla maske uyguluyor yaglı ve hassas ciltlere sık maske uygulanması dogrumudur kil maskesi yapanlar nasıl yapıyorsunuz herkes farklı bişey yazıyor kil maskesi sadece suyla karıştırılıpmı yoksa baska seylerde eklenmelımı evde uyguladıgınız ve iyi sonuc aldıgınız maskelerı yada gunluk dogam temızleme seklını yazsın herkes evde yaptıgınız dogal losyonlar ne kadar faydalı sirke yaglı ciltte ters etki yapabılır kullananlar için söyluyorum ve en önemlısı siyah noktalarla nasıl basedıcez.

eğer kendin hazrlamaya üşenirsen pakface diye bi markanın her cilt tipine göre killi maskeleri var. ben karma için olanı kullanıyorum cok memnunum..
kendin hazırlamak istersende anlatayım ; cildin yağlıysa yeşil,kuruysa beyaz kil alıp 2 tatlı kaşığı kile 2tatlı kaşığı su(gül suyu olabilir maden suyu olabilir+yağlar karısşıtabilrsin badem gül kayısı cekirdeği yağı vs ne istersen..)
sonra iyice karıstır küçük kapaklı bi kavanozda hazırla maskeni,ki kurumasın. buzdolabında saklayabilirsin 2-3hafta.

X