Sivilceli Ciltler yağlı ciltler ve sivilce .. ben kurtuldum

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
A

ahbubenn

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi ahbubenn
kızlar =) yağlı cilde sahip olanlar ki benm ki aşırı yağlı KÜKÜRTLÜ sabunla kurtuldum sivilcelerimden
ben kendii bildim bileli sivilce var yzüöde cildim çok yağlı :KK43: :KK43: 2 yıl kadar önce kükürtlü sabunla yıkamaya başladım... sabah akşam clean and cleanın sabunuyla yıkıyorum gün aralarında da kükürtlü sabunla ama asıl etkiyi kükürtlü sabunda... =)) tabi sıkmamak da gerekiyor ... omuzlarımda da çok sivilce vardı benm kolsuz giyemiyordum o derece ufak ufak böyle kaşıyınca kopuyordu.. onu da düzenli lif ve kükürtlü sabunla atlattım =)) tavsiye ederm =)) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

• Konu Sahibi ahbubenn
Bana fayda etmedi bu meret..
O iğrenç kokusuna rağmen katlandım bir umutla ama sonuç: değişen bişi yok..

• Konu Sahibi ahbubenn
çok kötü kokmuyor canım ya :S cilt yapısına göre değişir tabi bende çok işe yaradı =))

• Konu Sahibi ahbubenn
ne sabunlar kullandım bir nebze, tamamen işe yaramadı..kükürtlüsü ardıç katranlısı vs...

• Konu Sahibi ahbubenn
tamamen zaten yaramıyor :KK43: :KK43: bende çok şikayetçiyim ama %80 azaldı ... mesela son bir aydır hiç sivilce çıkmıyordu dün gece iki tane birden çıkmış ... yarın sevgilim gelecek sanırım stresten oldu yada regl döneminde olduğum için .... ama ben buna da şükür diyorum =))

• Konu Sahibi ahbubenn
Bana hiç yaramadı cildim yağlı :çok üzgünüm:

• Konu Sahibi ahbubenn
çok kurutuo cildi,pul pul oluyordu benm cildim,kullandığım süre zarfında azalıodu,sabunu bıraktığım an tekrar başlıodu sivilce olayı

X