Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Yağlı ciltler için hangi makyaj bazı hangi fondöten Kullanabilirim?

nehru43

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
28
3
Cildim çok yağlı. T bölgem Saçlarım hatta kulaklarım bile çok yağlanıyor. Cildim temizleyip Avonun köpük fondöteni pata kremi transparan kremi var birde likit fondöteni var bir arkadaşım avon satıyordu her seferde kanıp alıyorum ya o nedenle Rimel dışında tüm kozmetiklerim Avondan. Çok makyaj yapan biri değilim ama genelde kalem rimel Dudak nemlendirici kullanırım. Ama makyaj yapınca da yüzüm kusmasın o makyajı istiyorum.Yüzüm parıl parlıyor hele birde farım çizgi çizgi oluyor ya :KK43: Neler önerirsiniz?

yağlı ciltlerin su bazlı nemlendiriciyle desteklenmesi gerekiyor diye biliyorum. çünkü kuru kaldıkça daha çok yağ salgılarmış, nem ve yağ farklı şeyler sonuçta. benim de t bölgem ve saçlarım çabuk yağlanır. flormar ın makyaj bazı ya da neutrogena yağsız nemlendiricisi (üzerinde pembe minik etiket olandan) üzerine yapınca makyaj uzun süre dayanıyor. ayrıca göz altı kapatıcısını göz kapaklarına da ya da ayrıca far bazı vb kullanmak lazım (göz kremi de işe yarayabilir) direk cilt üzerine far sürüyorsanız kötü sonuç kaçınılmaz olabilir çok yağlı ciltte.

benimde cildim çok yağlı ve sivilce izlerim var kapatmak için iyi bir fondöten arıyorum lütfen kullananlar yardımcı olabilir mi?

çok çok yağlı bir cilldin var sanırım bence ilk önce bir dermatoloğa gitmelisin.En iyi bir doktor yönlendirir seni bu konuda..İlk yapman gerekn dr kontrolünde cildindeki fazla sebumdan kurtulmak...Sonra makyaj

İlk işin tenine uygun Meybelline Affinitone Likit fondoteni almak olsun cnm :KK70: Aynı dertten muzdaribim, sivilce sorunum da var üstelik. Ama bu fondoten çok iyi, cildini iyi nemlendirmeyi ihmal etme :KK66:

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Pearlmarbling En kısa zamanda Meybelline Affinitone Likit fondoteni alacağım. Tekrar teşekkürler hepinize.

X