Cilt Bakımı Ürünleri yağlı ciltler için hangi güneş kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

semi44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2009
27
0
50
merhaba arkadaşlar yağlı bir cildim var ara ara özellikle çenemde sivilcelerimde var bide yüzümde ben ameliyatından dolayı izler var güneş kremi kullanmam lazım sebamedin güneş koruyucusunu aldım memnunum güzel ama çenemden sivilceler çıktı gerçi sivilce ve izler içinde krem kullanıyorum ama sanırım güneş kremi yaptı....
yağlı ciltler için önereceğiniz bir güneş kremi varmı lütfen acil :Saruboceq:

coppertone fort önerebilirim sana eczanelerde satılıyo , kullananlar çok memnun ..

ondan kullandım canım yaaa sivilce yapmadı ama çok terletiyo cildimi rahat hissetmiyorum...

sebamed ve coppertone bana da sivilce yaptı. roc yapmıyor tavsiye ederim. birde güneş kremini nemli cilde süreceksin

sebamed ve coppertone bana da sivilce yaptı. roc yapmıyor tavsiye ederim. birde güneş kremini nemli cilde süreceksin

roc un ürünlerini doktorda tavsiye etmişti gerçekten çıkartmadımı terletme ciltte ağırlık yapıyomu..nemli derken yıkadıktan sonramı sürcez....

Acnecinamide 'in bir ürünü var...sivilce önleyici hatta tedavi ediyormuş güneşten korurken.

Arkadaşlar ben bir haftadır LONGDAY actinica kullanıyorum. Bu ürün kanser hastalarına bile öneriliyormuş. Ürünün satış sorumlusu ile uzunca bir mail diyaloğum olmuştu. Bana 10 yaşındaki oğluma bile kullanabileceğim oranda güvenilir olduğunu söyledi.Artık sabah bakımımdan sonra nemlendirici ve gözaltı kremi yerine sadece bu kremi sürüyorum. Kremin özelliği cilt altında belli bir tabakaya kadar işliyor ama kana karışmıyor. Cildim karma ve güneş lekelerine müsait. Kremi sürünce hafif parlama yapıyor. Üzerine I.D. Bare Minerals veil pudrasını sürünce cildim bütün gün parlamadan duruyor. Bu yaz sadece bu kremi kullanacağım. Fiyatı da 85 tl. Bu kremi zararlı kimyevi madde içermeyen güneş kremi ararken keşfettim. :smiley-cool:

aynı sorun bendede var buğday tenliyim buna rağmen kısa bir süre bile güneşte kalsam hemen leke oluyor kızarıyorum,güneş kremleride sivilce yapıyor çok sivilcem yok ama sürünce çenemde yanaklarımda çıkıyor,bide sivilce lekelerim var roc gerçekten işe yararmı:uhm: bide kaç faktörlü iyi olur

daylong olmasın o.

md formulation enfes bir güneş koruyucu asla yaglandırmıyor parlama yapmıyor satış fiyatoı 70lira ;ama yazı çıkartır çok yogun en berbatlarıysa;garnier,nivea derim vıcık vıcık etmişti yüzümü sivilceler çoşmuştu

La roche posay gözü kapalı tavsiye ederim su gibi bir yapısı var ve asla parlama yapmıyor, koruması da iyi.bayanssulusmile

yüzüme on tane şey sürmeyeyim diyorum. hem nemlendirici hem de spf'si yüksek bir ürün olsun içinde alkol olmasın, yağlanmayı da kontrol altında tutsun istiyorum. hmm çok şey mi.

Kesinlikle La roche Posay Antihelios +30 süt gibi sıvı fakat yağsız güneş koruyucu mutlaka denemelisiniz zemuszemus

18 yaşındayım yağlıya dönük karma bi cildim var. bembeyaz tenim var ve en büyük korkum yüzümde çil, leke çıkması. hobi parfümeride çalışan estetisyen, kendisi çok bilgili çok güvendiğim birisi annemin de cilt bakımıyla o ilgileniyor, bana roc u önerdi. 50 faktör, ben her sabah yüzümü temizledikten sonra nemlendirici niyetine kullanıyorum. hem yüzümde yağlanma olmuyor iki ayrı krem vs olmuyor nemlendiriyor hem de yumuşacık yapıyor. ben çok memnunum. zaten roc türkiyedeki en iyi koruma özelliğine sahip güneş kremiymiş öyle duymuştum. ben roc u tavsiye ederim. zaten yaşlanmaya yönelik tek kullandığım şey güneş kremi, cildi güzel koruyormuş

Rejuvi enfes m d den sonra mat görünen, dogal duran koruyucu bulamadım derken bu şifa niyetine keşfim yüzde kimse koruyucu var demez ten renginde kireç gibi beyaz olanlar belli oluyor 45faktör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…