Cilt Bakımı Ürünleri yağlı cilt için en iyi su bazlı nemlendiricisi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

_passion_

Nirvana
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2009
736
116
648
arkadaşlar cildim çok yağlı ve gözenekli.biodermanın sebium foaming jelini dün itibariyle kullanmaya başladım.Bana ciltteki yağ oranını,salgısını dengeleyen ve düzenleyen su bazlı,yağsız bi nemlendirici önerirmisiniz?dermokozmetik olsun ve çok pahalı oılmasın.yağlı cildime şunu kullandımda yağ oranını dengeledim dediğiniz bi nemlendirici varmı?lütfen okuyupta geçmeyin.cildim çok kötü durumda.30 haftalık hamileyim şuan ve cildim dahada yağlandı,sivilcelendi.doktora gittim bi tek temizleyici verdi nemlendiriciye gerek yok dedi.oysa okuduğum kadarıyla yağlı ciltler nemlendirilmezse dahada yağlanırmış diye biliyorum.lütfen yardım edin yağlanma arttıkça gözeneklerim hem daha çok açılıyo hemde kapalı olan yerlerdede gözenekler açılmaya başladı

Benim de yağlı ama çok nemsiz bir cildim var. Hassas ve bugüne kadar çoğu markanın nemlendiricisini denedim. Ne kullandıysam ya sivilce yapyı ya alerji yaptı (Dr.Murad,Clinique,Lancester,Sebamed...) Son olarak bunu aldım. Su bazlı ve çok hafif ve ilk defa hiç bir zararı dokunmadı cildime. Ultra Facial Oil-Free Lotion |

Son düzenleyen: Moderatör:
bu forumda kimsenin cildi yağlı değil ve su bazlı krem kullanmıyo demekki ne güzel.hiç kimse cvp yazmıyo

arkadaşlar bildiğimiz nerdeyse her şey yanlışmış. bi video linki atıcam, adam amerikada bi cilt merkezi uzmanı.adam cilt ürünleri endüstrisinin bizi tüketmeye yönlendirdiğini söylüyo. cildimizin aslında sandığımız gibi yağlı olmadığını, ama biz yağı tamamen yokeden deterjan icerikli ürünleri kullanınca cildimizin gerildiğini ve dolayısıyla daha fazla yağ salgılandığını soyluyo. bir de cildimiz gerilince nemlendirici sürüyoruz ya.nemlendirici sadece gerekli yerlere ihtiyac oldugunda sürülür aslında, her zaman sürmeniz gerekmez, cildin doğal nemlendiricisi sizin o şikayet ettiğiniz yaglar zaten diyo. ve bizim sürdüğümüz nemlendiricileri cilt tanımayıp, tekrar yağ salgılıyomuş ve biz de devamlı yüzüm niye hep parlıyo diye yakınıyomuşuz. bi izleyin.

Moisturizers: Yes or No? - YouTube

e peki napıcaz?cildimden resmen yağ fışkırıyo haliyle gözeneklerimde açılıyo.gözeneklerim açılmasa yağalnmayı hiç dert etmiycem isterse yüzümden yağ aksın.ama dediğim gibi gözeneklerimi genişletiyo.bunun içinde dengelemek gerekiyomuş.yani uygun nemlendiricilerle.yağlı ciltten ve gözeneklerden hiç kurtulamıyacakmıyız yani?

Ben neutrogenanın karma ciltler için olan nemlendiricisini kullanıyorum, daha önceleri pudra kullanmadan insan içine çıkamıyordum şu an yağlı görünüm baya bir azaldı (benim cildim yağlı bu arada karma değil) ki çok düzenli de kullanmıyorum, tavsiye ederim.

Bu arada bugün the body shop'a gittiğimde satış elemanı bana yosun özlü serinin nemlendirici losyonunu tavsiye etti, matlaştırma özelliği varmış. neutrogena ile hemen hemen aynı fiyatta (neutrogena 33 bu 38 tl idi) neutrogena'dan artı olarak içinde 15 spf var, aldım deneyeceğim bakalım cildime nasıl gelecek.

onun yerine gözeneklerini sıkılaştırmak için yumurta akı maskesi yapsan olmaz mı ?
sıcaktan herhalde, benim de yuzum şu an çekilmez halde gözlük burnumdan düşüyor ıyk

Eskiden benim de cildim yağlıydı, ne zaman su tüketimini arttırdım ve baharatlı yemeyi bıraktım sivilce sorunum çok azaldı. Ama şu var, ürünlerin çoğu yanıltıcı. Rica ediyorum kozmetik hiçbir ürüne yönelme. Hani bana kalsa hayırlı olsun hamilesin de, onun için bir cilt uzmanına görün derim. Birden fazla daha doğrusu zaten hali hazırda birine görünmüşsün. Gül suyunu sprey olarak sıkabileceğin bir şişeye koyup sabah akşam yüzünü yıkadıktan sonra onunla da nemlendir bence krem yerine. Hamilelik olmasa birkaç ürün geliyor aklıma ama şimdi ister istemez çekindim Ben naçizane yağlı bölgelere kükürt sabunu sürüyor ve gül suyu ile ardından tüm yüzümü spreyliyorum. Yine de doktora sormadan hiçbirini kullanma olur mu? Umarım en kısa sürede çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…