Cilt Bakımı Ürünleri yağlı cildimi günlük, en doğal neyle temizleyebilirim??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
slm kızlar. 17 yaşndaym ve artık yüzümü kimyasal bişey sürmek sonuçta daha yerine oturmadı. cildim çok yağlı bu yüsden sabahları yıkamak zorundayım.şunu soruorm cildimin dengesini bozmiicak, dopdoğal :) sabun falan, ne önerirsiniz?? şimdiden tişkürler

Canım gece yatmadanda sabah kalktığındada Saf gül suyu ile silmeni öneririm.Çok iyi gelir.Dove sabun var bide onuda dene.

evet cnm yağlı, siyah noktalı, gözenekli, sivilce izli, kızarık bi cildim var aradada siivlce çıkıor.böle mükemmel bi cildim var yanee ..D

bn gülsuyunu bi süre kullanmşdm ama pek işe yaramdı.şimdi her akşam elma sirkesyle siliorm ona bakcm işe yariicakmı. ama sabahları yıkamam gerek. bu araada forever markamı mağaza falanmı

ya sankı okurken bnm cildimi tarıf edıyosun sandım aynen bu dert bndede var bu sayfayı takıp edeceğım önerılerı olan mutlaka yazsın...:)

saolun kızlar.da sabah sabah yüzümü elma sirkeysle yada gülsuyuyla falan temzlemek garip olmazmı. sonuçta bayaa yağlı oluo sabah kalkınca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…