Cilt Bakımı Ürünleri yağlı cildim için cilt teimizleme ürünü arıyorum yardım edin...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nehru43

Guru
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
28
3
kötükedihüsoBıktım bu yağlı cildimden kullanmadığım ürün kalmadı. Lorealin pure zone setini aldım temizleme jeli tonik ve nemlendirici losyon bir süre bunu kullandım ama sonraki setlerden memnun kalmadım. Avonun solutions yağlı karma ciltler olan seriyi aldım temizleme köpüğü tonik ve nemlendiricisinden yine olmadı. Sebamedin yeşil sabununu denedim ilk 15 gün iyiydi sonra yine aynı.. Sabahları kalktığımda suratım nasıl parlıyor dudaklarım , gözkapakalrım bile yağlı. :çok üzgünüm:Sabah akşam yıkıyorum tonikliyorum ve nemlendiriyorum ama yine aynı. en fazla 3-4 saat idare ediyor sonra yine o parlak görüntü... Kızlar sizde de oluyormu tonik sürünce sanki daha fazla yağlanma oluyor birde şimdiye kadar kullandığım toniklerden memnun kalmadım. kokuları midemi bulandırıyor. Gece toniklediğimde sabahları dudaklarımda (dudaklarıma sürmediğim halde) değişik bir tat olyor ve o hissi hiç sevmiyorum.. Bana önerebileceğiniz bir marka yada yöntem varmı..??bilmiyorumkismile Cildim gözenekli, siyah nokatalarımda var. ama en büyük sorunum yağ.. Bıktım yaa... Vichy normederm nasıl sizce?mafoldumben

birçok kişi aynı sorunu yaşıyor ben de dahil. ben de pek çok ürün kullandım ama uzun süreli sonuç elde edemedim. kil maskesi uyguladığımda en fazla bir gün süreyle biraz daha az yağlanıyor. toniklerin ben de faydasını göremedim ama bir süredir akmina zengin mineralli maden suyu ile sabah akşam yüzümü siliyorum. matlaştırma konusunda denediğim tüm toniklerden daha iyi geldi benim cildime. sabah yüzümü yıkadıktan sonra maden suyuyla siliyorum bazen çok hafif pudralıyorum. gün içinde çok yağlanınca da kağ emici kağıtla burnumun yağını alıyorum:) kağıdı watsons tan alıyorum 3 tl, yanlış hatırlamıyorsam 60 tane var içinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…